Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Ο Πανιώνιος το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εύκολα ο Ολυμπιακός το Περιστέρι, πέρασε από το Γουδί ο Νο Βουλιαγμένης

Α1 πόλο ανδρών: Ο Πανιώνιος το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εύκολα ο Ολυμπιακός το Περιστέρι, πέρασε από το Γουδί ο Νο Βουλιαγμένης
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Μόνος πρώτος παραμένει ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο ανδρών μετά και την άνετη νίκη επί του Περιστερίου. Ακολουθεί κατά πόδας ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Γουδί.

Νίκη με 7-6 πήρε ο Πανιώνιος στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 6η αγωνιστική του G1 της Β' φάσης της Α1 πόλο Ανδρών. Το εν λόγω αποτέλεσμα δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Κώστα Δήμου ενόψει του πρώτου ημιτελικού του LEN Euro Cup κόντρα στη Βάσας (01/03).

  • Οκτάλεπτα: 3-3, 0-0, 1-1, 3-2.
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος Χρ.
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 17-8

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα, καθώς επιβλήθηκε και επί του ΓΣ Περιστερίου, στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, με 17-8, για την 6η αγωνιστική του G1 Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 58 βαθμούς. Ο ΓΣ Περιστερίου είναι 6ος με 33 β.

Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα, προηγήθηκαν ακόμα και με 9-1 και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση, με κορυφαίους σκόρερ τους Τάκη Δήμου με 4 γκολ και Δερβίση με 3.

  • Οκτάλεπτα: 4-0, 5-2, 5-3, 3-3.
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 4, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Δερβίσης 3, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γραμματικός, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.
  • ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-11

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ακολουθεί κατά πόδας τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Α1 πόλο Ανδρών, καθώς νίκησε και τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή με 11-5, για την 6η αγωνιστική του G1 Ομίλου της Β' φάσης και παραμένεις 2ος με 56 β. Ο Παναθηναϊκός μένει στην 7η θέση με 25.

Με βασικό όπλο τη φοβερή του άμυνα ο ΝΟΒ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους πράσινους, βρήκε επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους, δημιούργησε μια ασφαλή διαφορά νωρίς αι την αύξανε μέχρι το φινάλε.

  • Οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 3-2, 1-3.
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.
  • ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κωνσταντόπουλος, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Μπελέσης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 8-9

Σε ένα συναρπαστικό ματς με συγκλονιστικό φινάλε, στον Πειραιά, ο ΠΑΟΚ πήρε το υπερπολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο, καθώς επιβλήθηκε με 9-8 του Εθνικού, πετυχαίνοντας τρομερή ανατροπή στο φινάλε και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του G1 Ομίλου της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά πήραν τα ηνία στο ξεκίνημα του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-1 και 6-3, ενώ ήταν μπροστά με τρία γκολ (8-5), στο 5.39 πριν από τη λήξη του αγώνα. Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, όμως, με φοβερά ψυχικά αποθέματα και διαρκή αντεπίθεση στο φινάλε, με ένα σερί 4-0, ανέτρεψαν τα δεδομένα και έφτασαν στην τεράστια νίκη. Το νικητήριο γκολ για τους Θεσσαλονικείς πέτυχε ο Τζέσσε Κούπμαν, 42 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

  • Οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 2-2, 2-5.
  • ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδίος): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 2, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς, Μπέτο 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Σταματίου.
  • ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Καραντζάς 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης 2.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

  • Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός
  • ΝΟ Βουλιαγμένης - Πανιώνιος
  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
  • ΓΣ Περιστερίου - Εθνικός Πειραιά
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ