Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Με το δεξί η Βουλιαγμένη κόντρα στον ΠΑΟΚ, τεράστιο "διπλό" για τη Γλυφάδα στο Περιστέρι

Στιγμιότυπο από το Βουλιαγμένη - ΠΑΟΚ
Στιγμιότυπο από το Βουλιαγμένη - ΠΑΟΚ INTIME

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε άνετα από την Κρήτη επικρατώντας 14-6 τον ΝΟ Χανίων, ενώ με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις και η Βουλιαγμένη, που επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 13-5, ενώ η Γλυφάδα έφυγε με τεράστιο διπλό από το Περιστέρι.

Με άνεση πήρε τη νίκη στα Χανιά ο Απόλλων Σμύρνης, στην πρεμιέρα του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, επικρατώντας 14-6. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επικράτησε εύκολα με 14-6 του τοπικού ΝΟ Χανίων και έδειξε σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αντίθετα, το ντεμπούτο στον πάγκο του ΝΟ Χανίων για τον Μάνθο Βουλγαράκη δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η ελαφρά ταξιαρχία μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, κυριάρχησε απόλυτα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-14

Τα Οκτάλεπτα: 2-4, 2-5, 0-2, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Σπάχιτς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Νικολαΐδης 1, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ, Παππάς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Τζανάκης, Μαραγκουδάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μυρίλος, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Με το δεξί ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ευρεία νίκη 13-5 επί του ΠΑΟΚ

Στο ματς που έγινε στον Λαιμό για την 1η αγωνιστική του Β' Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ επί του οποίου επιβλήθηκε άνετα με 13-5.

Οι σύγχρονοι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ, στο ντεμπούτο του νέου προπονητή τους Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς στον πάγκο, δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και έφτασαν άνετα στη νίκη, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο, ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Επιβάλλοντας εξαρχής τον ρυθμό του ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε γερό προβάδισμα από το ημίχρονο με 6-1, συνεχίζοντας και στο δεύτερο μέρος σε υψηλό τέμπο και κλείνοντας τον αγώνας στο 13-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΟΚ 13-5

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 4-1, 3-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης 3, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Σαπουνάκης.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αιβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς.

Τεράστιο "διπλό" με ανατροπή στο φινάλε για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, 9-8 τον ΓΣ Περιστερίου

Με ένα εντυπωσιακό "διπλό" ξεκίνησε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Η ομάδα του Γιάνννη Κατρουζανάκη έφυγε με τη νίκη 9-8 από την έδρα του ΓΣ Περιστερίου, μετά από μια τρομερή ανατροπή και χάρη στα κρίσιμα γκολ (ισοφάρισης και νικητήριο) του Χρήστου Παπαποστόλου στο φινάλε.

Το Περιστέρι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε με 5-2 και 7-4 και 8-5 (στα μεσα του τέταρτου οκτάλεπτου), αλλά με μια διαρκή αντεπίθεση στο φινάλε και ένα σερί 4-0 οι Γλυφαδιώτες έφτασαν στη νίκη. Η ισοφάριση έγινε από τον Παπαποστόλου στο 3.20 πριν από τη λήξη, ενώ το νικητήριο γκολ της Γλυφάδας πέτυχε ο ίδιος παίκτης στο 0.32 πριν από τη λήξη.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη δεν είχε στη διάθεση της τον Άγγελο Φώσκολο, ενώ για τον ΑΝΟΓ δεν αγωνίστηκαν οι τιμωρημένοι από πέρυσι Χατζηκυριακάκης και Χαλυβόπουλος, με αποτέλεσμα να έχει 12 παίκτες στη σύνθεσηή του.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-1, 2-5.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 6, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α. 1, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Δαμιανός, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 2, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Αγκόρτσας 4, Τσαταλιός, Ηλιόπουλος Ν.

Με ξέσπασμα στο φινάλε το Παλαιό Φαληρο, 12-9 τον Ηλυσιακό

Έγινε δυνατό παιχνίδι στο Φάληρο, με τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου να "φορτσάρει" στο φινάλε και να παίρνει τη νίκη επί του Ηλυσιακού στην πρεμιέρα της Α1 πόλο Ανδρών και στο πλαίσιο του Β' Ομίλου.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 7-7, ωστόσο στο φινάλε το Π.Φάληρο πήρε τη νίκη με σκορ 12-9 στο ντεμπούτο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου στον πάγκο του.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 12-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 1-3, 5-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 3, Τοτ 3, Παπαδόπουλος Γ. 3, Ραντούλοβιτς 2, Μαυράκης, Λιαπάκης, Κουκουνάς, Καλής 1, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης 1, Δήμου Π., Καραβιώτης, Τουμπούρος, Τσιστράκης 5, Ξυλάς 1, Γκανάτσιος, Ασβέστης, Σφηκάκης. Τσιφτσής.

Τα αποτελέσματα

ΝΟ Χανιών - Απόλλων Σμύρνης 6-14

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 13-5

ΓΣ Περιστερίου - ΑΝΟ Γλυφάδας 8-9

Παλαιό Φάληρο - Ηλυσιακός 12-9

Βαθμολογία

Βουλιαγμένη 3

Απόλλων Σμύρνης 3

ΠΑΟΚ 0

Γλυφάδα 3

ΓΣ Περιστερίου 0

Χανιά 0

Παλαιό Φάληρο 3

Ηλυσιακός 0

Επόμενη αγωνιστική (15/10)

  • Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ - Α.Ο.ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
  • Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. DOMUS ERGO
  • Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. - Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ