Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

A1 πόλο ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, η Βουλιαγμένη πήρε το ντέρμπι με τον Πανιώνιο

A1 πόλο ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, η Βουλιαγμένη πήρε το ντέρμπι με τον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός με ξεσπάσματα στην απόδοσή του επικράτησε 15-7 του Απόλλωνα, ενώ η Βουλιαγμένη πήρε το ντέρμπι με τον Πανιώνιο στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επέτρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην περασμένη αγωνιστική (απέναντι στον ΝΟΒ) και επικράτησε με 15-7 του Απόλλωνα Σμύρνης στο άλλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 4-0, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Απόλλωνα το πάλεψαν γερά και μείωσαν στο ένα γκολ, 5-4 και 6-5, για να δούμε για αρκετά λεπτά έναν αγώνα που δικαιολογούσε το προσωνύμιο ντέρμπι. Από τα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, όμως, οι ερυθρόλευκοι με ένα ακόμα ξέσπασμα (και βελτιώνοντας την άμυνά τους), έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

Κορυφαίος σκόρερ για τους ερυθρόλευκους (που κατέβηκαν με ρόστερ 11 παικτών), ο Φίλιπ Φιλίποβιτς με 5 γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 15-7

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 3-1, 6-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Σύρμας, Γκίλλας 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 5, Ζερδεβάς, Μαθιόπουλος 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Τουρκομένης, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Φωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Κότσκαρ, Έξης.

Η Βουλιαγμένη πήρε το ντέρμπι με τον Πανιώνιο

Καταιγιστικός, κυρίως στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε τη νίκη με 14-9 επί του Πανιωνίου στο πρώτο από τα δύο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, το Σάββατο (26/3) το μεσημέρι, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και μαζί μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της από τους κυανέρυρθρους της Νέας Σμύρνης πριν από τρεις αγωνιστικές, ενώ παραμένει στη 2η θέση του γκρουπ με 45 β., αυξάνοντας τη διαφορά από τον 2ο.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν, με βασικό όπλο την άμυνα, κατάφερε να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού του Πανιωνίου και με σωστή λειτουργία στην επίθεση, μπόρεσε να προηγηθεί και με 7-1. Οι Νεοσμυρνιώτες μείωσαν στα δύο γκολ, αλλά στο φινάλε οι Βουλιαγμενιώτες αύξησαν πάλι τη διαφορά. Κορυφαίος σκόρερ για τους σύγχρονους "μπέμπηδες" ο Καλογερόπουλος με 6 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-5, 6-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 6, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστα Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 1, Νταλάπας 1, Καλαϊζτής, Μουρατίδης, Παπάκος, Μποσκόφ 2, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

Εύκολα η Γλυφάδα τον Παναθηναϊκό

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επανήλθε εντυπωσιακά στις νίκες -μετά την ισοπαλία στα Χανιά την προηγούμενη αγωνιστική- και επιβλήθηκε στην έδρα του με 11-4 επί του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του G3 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία και όχι μόνο συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, αλλά έφτασε στους 28 βαθμούς και, εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΠΑΟΚ στα Χανιά, εξασφάλισε την πρωτιά στο συγκεκριμένο γκρουπ, ό,τι κι αν γίνει στην 6η και τελευταία αγωνιστική.

Οι Γλυφαδιώτες δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους πράσινους, κυρίως με την ασφυκτική τους άμυνα και με ξεσπάσματα σε δεύτερο και τέταρτο οκτάλεπτο άνοιξαν τη διαφορά στο σκορ, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 11-4. Κορυφαίοι σκόρερ οι δυο ξένοι του Μπρίκιτς και Μιγιούσκοβιτς (photos).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-4

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 3-2, 3-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ, Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Χατζηκυριακάκης 1, Γαλάνης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαοστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς 3, Μιγιούσκοβιτς 3, Ηλιόπουλος, Δήμου Π. 1, Πούρος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης 1, Καρακάσης, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Βασιλάκης, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

Με ηγέτη και σκόρερ το Χαλατζιάν, ο ΝΟ Χίου πέρασε από Θεσσαλονίκη, 11-6 τον Άρη

Με τον νεοαποκτειθέντα Καναδό διεθνή Μάθιου Χαλατζιάν να είναι για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής, ο ΝΟ Χίου συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του στο G4 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, καθώς πέρασε νικηφόρα κι από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου επικράτησε με 11-6 του Άρη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Οι Χιώτες έχουν πλέον 20 βαθμούς και περιμένουν τον αγώνα του Π. Φαλήρου με τον ΟΥΚ Βόλου για να δουν αν θα παραμείνουν στη 2η θέση.

Οι παίκτες του Ντόσκα έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα από το ξεκίνημα, εξουδετέρωσαν τα ατού του Άρη στην επίθεση με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και με μπροστάρη τον Χαλατζιάν επιθετικά (6 γκολ) έφτασαν άνετα στη νίκη.

ΑΡΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 6-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 2-3, 0-3.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Χατζίδης, Γιώρτσιος 1, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης 2, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Κουνελάς, Ζιούτας.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 6, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Κόλλιας, Καλαργυρός 3, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ., Αμπάζης.

Νέα νίκη για το ΝΟ Χανίων

Ο ΝΟ Χανίων πέτυχε μια υπερπολύτιμη νίκη στην έδρα του, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του G3 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 12-10 επί του ΠΑΟΚ DOMUS ERGO. Έτσι η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ξεπέρασε στη βαθμολογία του γκρουπ τον Δικέφαλο του Βορρά και βρίσκεται πλέον στη 2η θέση με 25 β., μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Β' φάσης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Οι Χανιώτες πήραν μια διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Θεσσαλονικείς μείωσαν και στο ένα γκολ, αλλά στο φινάλε και στις λεπτομέρειες ο γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, με το τελικό 12-10. Κορυφαίοι σκόρερ για την ομάδα των Χανίων οι Μπατάκης και Μπέτο, που πέτυχαν από 3 γκολ

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 12-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 3-3, 3-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος 2, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 3, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Σπάχιτς, Νικολαΐδης, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 1, Παππάς.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν.1, Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Μανθογιάννης.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ