Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, ισόπαλοι ΠΑΟΚ και Περιστέρι, επιβλητική η Βουλιαγμένη

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, ισόπαλοι ΠΑΟΚ και Περιστέρι, επιβλητική η Βουλιαγμένη
Ολυμπιακός εναντίον Πανιωνίου για την Α1 πόλο ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το απόλυτο των νικών του στην Α1 πόλο ανδρών, την ώρα που ΠΑΟΚ και Περιστέρι ήρθαν ισόπαλοι σε ένα χορταστικό ματς, ενώ η Βουλιαγμένη ήταν "διπλή" κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ασταμάτητος δείχνει ο Ολυμπιακός στη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Κόλιανιν επικράτησε με άνεση και με “νταμπλ σκορ 18-9 του Πανιωνίου, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης για την 7η αγωνιστική του G1 της Β’ Φάσης.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά προπορεύονται, έχοντας το απόλυτο των νικών με 63 βαθμούς, ενώ ο "Ιστορικός" παρέμεινε στην 4η θέση με 42 β.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 3-1 στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος σε όλους τους τομείς. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τάκης Δήμου που πέτυχε πέντε γκολ.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 2-4, 2-7.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Σπαντιδάκης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 3, Μουρίκης, Γούνας 3, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

Ολυμπιακός (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 3, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Σπανούδης, Παντελής, Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 16-8

Επέστρεψε στις νίκες η Βουλιαγμένη και επικράτησε άνετα, με “νταμπλ σκορ” 16-8 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 7η αγωνιστική του G1 της Β΄φάσης της Α1 πόλο Ανδρών. Οι “σύγχρονοι μπέμπηδες” του Βουγιασίνοβιτς εδραιώθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, ενώ η “ελαφρά ταξιαρχία” είναι στην 3η με 46.

Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, ο ΝΟΒ επέβαλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα και αύξανε τη διαφορά στο σκορ μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 5-2, 5-3, 3-1, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης 3, Σαπουνάκης, Κουρούβανης 3, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης, Χατζής 2, Σπηλιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης, Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-7

Συναρπαστικό ματς έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου ο ΠΑΟΚ Domus Ergo και ο ΓΣ Περιστερίου μοιράστηκαν τελικά βαθμούς και εντυπώσεις, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 7-7 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του G1 της Β´ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν αυτός που ισοφάρισε στο τελικό 7-7, με γκολ του Καπράγκου, στα 53 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 34 βαθμούς και “κλείδωσε” την 6άδα, ενώ η ομάδα του Λούδη έφτασε τους 28 β., είναι οριστικά 7η και θα παίξει στα play-in, διεκδικώντας θέση στα play off.

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-1, 1-2, 3-3.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης Ι., Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Κων., Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 2, Μπιτσάκος Κ., Μπιτσάκος Ανδ. 2, Χόλαντ, Τσαγκαράκης, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Παϊρακταρίδης, Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-9

Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του ο Παναθηναϊκός στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζή πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα του Υδραϊκού με 9-7 και βρίσκεται πλέον μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, έναντι 34 του ΠΑΟΚ Domus Ergo, τον οποίο θα υποδεχθεί την Τετάρτη (17/4) στο Γουδή, για την τελευταία αγωνιστική.

Ο Υδραϊκός, που έμεινε στην 8η και τελευταία θέση του G1, έκανε ακόμη μια αξιοπρεπή εμφάνιση και μάλιστα ισοφάρισε το παιχνίδι σε 6-6, 3:19 πριν το φινάλε με τον Μανώλη Λιαπάκη. Παπανικολάου και Μπραΐμης ωστόσο είχαν την απάντηση και έβαλαν μπροστά τον Παναθηναϊκό με 6-9 μέσα σε λίγα λεπτά, με το «τριφύλλι» να πραγματοποιεί ένα «ξέσπασμα», σφράγιζοντας ουσιαστικά τη νίκη πριν το τελικό 7-9 από τον Λιαπάκη που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Υδραϊκού με τρία γκολ.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-1, 3-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 3, Νικολαϊδης, Στίβενσον 3, Μπραϊμης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Βασιλείου Κ., Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Β' Γύρου του Α' Ομίλου

  • ΠΑΟΚ - Περιστέρι 7-7
  • Βουλιαγμένη - Απόλλων Σμύρνης 16-8
  • Πανιώνιος - Ολυμπιακός 9-18
  • Υδραϊκός - Παναθηναϊκός 7-9

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου

  1. Ολυμπιακός 63
  2. Βουλιαγμένη 55
  3. Απόλλων Σμύρνης 46
  4. Πανιώνιος 42
  5. Παναθηναϊκός 36
  6. ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 34
  7. Περιστέρι 28
  8. Υδραϊκός 23

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Β' Γύρου του Α' Ομίλου

  • 17/04 17:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
  • 17/04 21:00 Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη
  • 17/04 21:00 Απόλλων Σμύρνης - Υδραϊκός
  • 17/04 21:30 Περιστέρι - Πανιώνιος
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ