ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Λοκομοτίβ για Μιτάι

Ο Μάριο Μιτάι της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο κόντρα στον Αστέρα για τη Super League 2021-2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 21 Αυγούστου 2021
Ο Μάριο Μιτάι της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο κόντρα στον Αστέρα για τη Super League 2021-2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας είναι και επίσημα Μάριο Μιτάι, καθώς η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ανακοινώνοντας το Σάββατο (27/8) για την παραχώρησή του στη ρωσική ομάδα.

Η ΑΕΚ, η οποία είχε καταλήξει σε οριστική συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μάριο Μιτάι, ανακοίνωσε το Σάββατο (27/8) την παραχώρησή του αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το SPORT24 σάς είχε αναλύσει το παρασκήνιο πίσω από την πώληση του 19χρονου Αλβανού ακραίου αμυντικού, ο οποίος μπήκε ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες από πλευράς χρημάτων πωλήσεις στην ιστορία της.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Μάριου Μιτάι στη ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πολλά υποσχόμενης καριέρας του", ανέφερε στην ανάρτησή της η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ