ΣΤΗΛΕΣ

Τον Αλιόσα Ασάνοβιτς θα έχει στον πάγκο ο Πρίγιοβιτς αν πει το "ναι"

Τον Αλιόσα Ασάνοβιτς θα έχει στον πάγκο ο Πρίγιοβιτς αν πει το "ναι"

Αν δεχθεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα βρει τρεις ανθρώπους που έχουν περάσει από τα μέρη μας. Δυο συμπαίκτες και τον βοηθό του Σλάβεν Μπίλιτς, Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Δεν θα βρει μόνο... Σαουδάραβες στην Τζέντα ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αν τελικά αποδεχθεί την σούπερ πρόταση της Αλ Ιτιχάντ. Θα έχει να "μοιραστεί" ιστορίες (ορισμένες και για... αγρίους) από το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με άλλους τρεις οι οποίοι εργάζονται στον σύλλογο και εχουν περάσει από την πατρίδα μας.

Πρώτος και... καλύτερος ο Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού είναι ο βοηθός του κόουτς Σλάβεν Μπίλιτς, όπως και στην εθνική Κροατίας πριν από λίγα χρόνια. Τον ακολούθησε στη Σαουδική Αραβία όπου ο Μπίλιτς ανέλαβε πριν από περίπου 3,5 μήνες, μετά τη Γουέστ Χαμ. Δεύτερος ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για δύο σεζόν (2015-2017). Ο 32χρονος στόπερ αγωνίστηκε εν συνεχεία για 1,5 χρόνο στην τουρκική Μπασακσεχίρ, η οποία είναι στο "+6" από τις ομάδες που την ακολουθούν, ούσα στην κορυφή της Super Lig, αλλά ανακοινώθηκε χθες από την Αλ Ιτιχάντ!

Τον τρίτο της... "ελληνικής παρέας" ελάχιστοι τον θυμούνται. Ίσως μόνο οι οπαδοί του ΟΦΗ. Πρόκειται για τον 26χρονο συμπατριώτη και συνονόματο του Πρίγιοβιτς, Αλεκσάνταρ Πέσιτς, ο οποίος πριν από δέκα (!) χρόνια είχε παίξει στον ΟΦΗ (Α' και Β' Εθνική) για ένα χρόνο, ως ταλεντάκι. Βελτιώθηκε, έφτασε μέχρι και στην Αταλάντα, πανηγύρισε πέρυσι πρωτάθλημα στον Ερυθρό Αστέρα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς (25 γκολ και 17 ασίστ σε 35 ματς!), πήρε μεταγραφή αντί 4,2 εκατ. ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά εφέτος έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε 11 ματς, με 804 λεπτά συμμετοχής. Και μάλλον θα είναι αυτός που θα χάσει τη θέση από τον "Πρίγιο" αν ο φορ του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος αποδεχθούν την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ.

Παρεμπιπτόντως, η ομάδα που θέλει τον "Πρίγιο" είναι στην 15η θέση (μεταξύ 16 ομάδων), με 6 βαθμούς σε 15 ματς και απέχει 9 βαθμούς από την 12η θέση, που αποτελεί το "σωσίβιο" παραμονής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ