ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιέζει ο Πρίγιοβιτς για 5,3 εκατ. ετησίως, ο Σαββίδης προσπαθεί να τον κρατήσει

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) (EUROKINISSI)

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει στο Σέρβο επιθετικό σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ 5.300.000 ευρώ ετησίως και προσφέρει στον Δικέφαλο τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ - όχι όμως άμεσα - γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση στο θέμα.

Η απουσία του Πρίγιοβιτς από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ είναι δικαιολογημένη καθώς ο Σέρβος έχει πάρει άδεια από την ομάδα του προκειμένου να σκεφτεί το μέλλον του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση των Αράβων που θα του αποφέρει 5.300.000 ευρώ το χρόνο και το μόνο που εμποδίζει τη μετακίνηση του στην Αλ Ιτιχάντ είναι το γεγονός ότι δεν καταβάλλεται άμεσα η ρήτρα των 10.000.000 ευρώ.

Ο Πρίγιοβιτς πιέζει τον "Δικεφάλο"να αποδεχθεί έστω και έτσι την πρόταση και να τον αφήσει να φύγει, ενώ οι άνθρωποι του Δικέφαλου, με πρώτο τον Ίβαν Σαββίδη να προσπαθούν να το μεταπείσουν. Οι πληροφορίες λένε πως στις συζητήσεις που γίνονται ο Σαββίδης θέτει κυρίως θέμα ηθικό, θυμίζοντας στο Σέρβο το γεγονός ότι πέρυσι συμφώνησαν στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο Πρίγιοβιτς είναι αυτός που θα καθορίσει και το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για την ώρα δείχνει να έχει δελεαστεί από την προσφορά των Αράβων και αυτό είναι σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον κρατήσει γεγονός που τον αναγκάζει να περιμένει τις τελικές του αποφάσεις, χωρίς να του θέτει προθεσμίες και τελεσίγραφα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ