ΣΤΗΛΕΣ

Ο Άρης κινήθηκε για Παντελίδη!

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Παντελίδης MOTIONTEAM

Η πιάτσα γνωρίζει καιρό πως η θέση του Πάκο Ερέρα είναι άκρως επισφαλής επειδή δεν...ακούει & το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει την προσέγγιση που έγινε μέσα στον Οκτώβριο στον Έλληνα κόουτς και την αντίδραση του Αστέρα

Θα ακουστεί από υπερβολικό ως απίστευτο... Έτσι το αντιλήφθηκε και το 24ο Ευαγγέλιο, όταν το πρώτο-εντόπισαν οι "κεραίες" μας στην πιάτσα agents.

Και ο λόγος έχει να κάνει με το ό,τι πρόκειται για προπονητή που αμφισβητείται από την ηγεσία (ιδιοκτήτη και τεχνικό διευθυντή) και ήταν -πριν από λίγο καιρό- για... σκούπισμα, παρότι ο αγωνιστικός χώρος και ο βαθμολογικός πίνακας τον... δικαιώνουν, καθώς έχει εμφανίσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα!

Για να μην το κουράζουμε, άλλωστε ήδη έχει διαρρεύσει σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και... Τρίπολη, έστω κι αν δεν γράφτηκαν ακόμη... ονόματα και διευθύνσεις. Ο Πάκο Ερέρα αμφισβητείται ευθέως από τους Θόδωρο Καρυπίδη και Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο στον Άρη, με τη θέση του να φαντάζει ιδιαίτερα επισφαλής. Μάλιστα ήδη φέρεται να την έχει... γλιτώσει μια φορά, όχι λόγω αποτελεσμάτων αλλά επειδή ο Έλληνας "διάδοχός" του δεν μπορούσε να απελευθερωθεί από την Σουπερλιγκάτη ομάδα που δουλεύει!

Σας μπερδέψαμε; Το πρόβλημα με τον Ερέρα στον Άρη έχει να κάνει περισσότερο με την... ξεροκεφαλιά/επιμονή του, η οποία πριν ακόμη ξεκινήσει η σεζόν τον έφερε σε σιωπηλή κόντρα με τους "ανωτέρους" του. Τι του καταλογίζεται βασικά; Πως δεν... ακούει κι έτσι δεν μπορεί να βρεθεί η απαιτούμενη χημεία!

Πόσο οριακά είναι τα πράγματα στον Άρη με τον Πάκο Ερέρα, αποδεικνύεται και με την κίνηση που μάθαμε ότι έγινε πριν από λίγο καιρό (μέσα στον Οκτώβριο) προς τον Σάββα Παντελίδη!! Σύμφωνα δε με τον μανατζερικό μύθο δεν επρόκειτο για μια απλή βολιδοσκόπηση, αφού ο Παντελίδης φέρεται να ενημέρωσε σχετικά την διοίκηση του Αστέρα για την πρόταση που του έγινε.

Τώρα το αν ζήτησε ο καλός Έλληνας κόουτς να λυθεί η συνεργασία τους, για να πάει στον Άρη, δεν το διευκρινίσαμε. Μάθαμε πάντως πως από τον Αστέρα Τρίπολης αρνήθηκαν να συναινέσουν σε κάτι τέτοιο και... απάντησαν στον Παντελίδη πως από την στιγμή που τον θέλει ο Άρης μπορεί να πληρώσει την (υψηλή) ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την αρκαδική ΠΑΕ (ανανεώθηκε τον περασμένο Μάρτιο ενώ λήγει το 2020)!

Να ξεκαθαρίσουμε πως όλα αυτά συνέβησαν πριν από τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, Άρης – ΠΑΟΚ κι Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης. Μια λεπτομέρεια σημαντική, βασικά όμως, πλέον σε σχέση με ενδεχόμενες εξελίξεις στην ομάδα της Τρίπολης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ