ΠΑΛΗ

Σώθηκε από θαύμα Ολυμπιονίκης

Σώθηκε από θαύμα Ολυμπιονίκης
Γκάρντνερ

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Ρούλον Γκάρντνερ σώθηκε έπειτα από αεροπορικό ατύχημα στη Γιούτα

Την Κυριακή έγινε γνωστό ότι ο παλαίμαχος πια Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής πάλης, σώθηκε όταν μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο άλλους άνδρες, έπεσε στα παγωμένα νερά της Γιούτα, ευτυχώς όμως οι επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν από το αεροσκάφος, πριν αυτό βυθιστεί.
Ο Γκάρντνερ και τα αδέρφια Μπρουκς κολύμπησαν για παραπάνω από μία ώρα στα παγωμένα νερά, πριν φτάσουν στην ακτή και περάσουν τη νύχτα στο δάσος!

Το 2002 ο Γκάρντνερ είχε ατύχημα με σνόουμομπίλ και έχασε ένα από τα δάχτυλα του ποδιού του από τα κρυοπαγήματα, ενώ πριν από τρία χρόνια τραυματίστηκε όταν η μηχανή που επέβαινε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ο Τεξανός πρωταθλητής ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και άφησε τα "ασημένια" παπούτσια του στο κέντρο του ματ, για να πει σε όλο τον κόσμο ότι αποσύρεται. Το συγκεκριμένο ζευγάρι βγήκε σε δημοπρασία στο eBay!

Ο Γκάρντνερ έκλεισε την καριέρα του με τον τρόπο που ονειρευόταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Γάλλος όμως δεν πρόλαβε να αφήσει τα παπούτσια του στη σέντρα.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ