ΠΑΛΗ

Με τη Ζλάτοβα η Βρυώνη

Με τη Ζλάτοβα η Βρυώνη
Βρυώνη

"Σπουδαία εμπειρία η προετοιμασία με τη Ζλάτοβα", δηλώνει η Μαρία Λουίζα Βρυώνη

Η αθλήτρια του Άτλαντα Καλλιθέας, με δηλώσεις της στο επίσημο site της ΕΟΦ Πάλης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την προπονητική εμπειρία που ζει τις τελευταίες ημέρες, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σόφιας.
"Η προπόνηση με μια αθλήτρια τέτοιου βεληνεκούς, όπως είναι η Στάνκα, μόνο ευχάριστα συναισθήματα μπορεί να μου δημιουργεί", είπε αρχικά η Βρυώνη και συνέχισε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι παρτενέρ στις προπονήσεις με τη συγκεκριμένη αθλήτρια, αλλά και πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσω σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο εν όψει της εφετινής σεζόν. Η ένταση που υπάρχει στις προπονήσεις είναι μεγάλη και δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με αυτή που κάνω στην Ελλάδα.

Η Στάνκα, σου δημιουργεί το συναίσθημα ότι πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Ήρθα με πολύ όρεξη για δουλειά στη Βουλγαρία και θέλω να ευχαριστηθώ την κάθε στιγμή που περνάει μέχρι το Σάββατο οπότε και ολοκληρώνεται η 12ήμερη παρουσία μου εδώ. Βρήκα πολύ φροντίδα απ` όλους τους ανθρώπους εδώ και ειδικά από την Στάνκα και τον προπονητή της, τον Στέρεφ. Και οι δύο τους κάνουν τις δύο προπονήσεις, μιάμισης ώρας, που κάνουμε πρωί και απόγευμα να φαίνονται παιχνιδάκι".





Αναφορικά με τα μελλοντικά της σχέδια, είπε ότι πρώτος στόχος της είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ δεν έκρυψε ότι θέλει να φτάσει στην πρώτη διάκριση της καριέρας της με ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

"Αντικειμενικά ο πρώτος στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά ακολουθεί η Ευρώπη, όπου εκεί θα επιδιώξω αυτό που δεν έχω πετύχει μέχρι τώρα. Ένα μετάλλιο. Είναι σημαντικό αφού θα μου δώσει νέα ώθηση και ψυχολογία εν όψει των προσεχών διοργανώσεων που δίνουν και τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου του 2008. Θέλω να εξασφαλίσω την πρόκριση, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Νοιώθω δυνατή και ότι μπορώ να τα καταφέρω" , κατέληξε η Βρυώνη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ