ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ

Η Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψε στην Αθήνα με το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου

Η Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψε στην Αθήνα με το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου

Το Σάββατο (17/9) η Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης.

Η Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψε στην Αθήνα, έχοντας το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που ανέβηκε στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τον προπονητή της Μόισεν Παριγέι.

Τα χαμόγελα δεν έλειπαν και για μία ακόμη φορά η μεγάλη Κυρία της ελληνικής πάλης απέδειξε ότι είναι ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου.

Το 2022 άλλωστε ήταν μια ιδανική χρονιά για την ίδια, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Στο αεροδρόμιο υποδέχτηκε τη Μαρία Πρεβολαράκη εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΟΠ ο γενικός γραμματέας της ΕΛΟΠ Γιώργος Λαβασίδης. Στο Ελ. Βενιζέλος παρευρέθηκε επίσης ο Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μαρία Λουίζα Γκίκα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Χαράλαμπος Κεσανίδης και ο πρώην διεθνής αθλητής Χρήστος Γκίκας.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΛΟΠ Γιώργος Λαβασίδης δήλωσε: "Η Μαρία συνεχίζει να μας προσφέρει πολλές και μεγάλες χαρές.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της και ευελπιστούμε να έχει μια καλή προολυμπιακή χρονιά και σε δύο χρόνια να επιστρέψει από το Παρίσι με ένα μετάλλιο. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και στον προπονητή της".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ