ΠΑΛΗ

Δύο Ελληνες στον τελικό

papadopoulos
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο μετάλλια εξασφάλισε η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής ανδρών "Ακρόπολις"

Στον τελικό της κατηγορίας των 74 κιλών, προκρίθηκαν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Σέργιος Σολόντκης. Οι τελικοί θ' αρχίσουν στις 7 το απόγευμα.
Για τις θέσεις 3η-5η (απονέμονται δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ υπάρχουν και δύο 5οι), θα παλέψουν ο Αρτιόμ Κιουρεγκιάν (55 κ.), οι Χρήστος Γκίκας και Απόστολος Μανουηλίδης στα 60 κ., οι Γιώργος Μπούκης και Ευγένιος Πεντόρετς στα 66 κ, οι Πέτρος Μανουηλίδης και Νίκος Σπυριδάκης στα 74 κ., ο Αλέξανδρος Ποικιλίδης (84 κ.), οι Γιώργος Κουτσιούμπας και Γιάννης Αρζουμανίδης στα 96 κ. και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στα 120 κ. Στα 96 κ. προκρίθηκε και ο Θόδωρος Τουνουσίδης, αλλά δεν θ' αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Ο Θόδωρος Τουνουσίδης τραυματίσθηκε στα πλευρά (θλάση) στην αναμέτρησή του με τον Πολωνό Ολεϊνίτσακ, στην οποία νίκησε.

Ομως, στην επόμενη συνάντηση, με τον Ρώσο, Σεργκέι Γιαρόσεβιτς, πονούσε και δεν μπόρεσε να τον ολοκληρώσει, μολονότι εκείνη τη στιγμή προηγείτο. Σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση του γιατρού, ίσως χρειαστεί συρραφή κάποιων πλευρών, οπότε θα μείνει εκτός ταπί για, τουλάχιστον, ένα μήνα.

Πιο άτυχος στάθηκε ο Άγγελος Κουτσιούμπας, που στον πρώτο του αγώνα, με τον Αλβανό, Μεράλντο Ντόκα, υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι. Με βάση την αρχική γνωμάτευση, θα παραμείνει εκτός δράσης για, περίπου, έξι μήνες.

Ο 4ος στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000, Κώστας Θάνος, που είχε πρόβλημα με το δεξί του γόνατο (μάζεψε υγρό) κι γι' αυτό δεν αγωνίσθηκε, την Πέμπτη θα κάνει "καθαρισμό" ενώ στην αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου 20 ημέρες.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ