ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολαϊτάν: "Είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία μου"

Ολαϊτάν: "Είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία μου"
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Ολαϊτάν δήλωσε έτοιμος να "μπει στα παπούτσια" του Κώστα Μήτρογλου και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν με ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον Εργοτέλη δήλωσε παρών στην διάρκεια της αναμέτρησης και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε έτοιμος να καλύψει το κενό στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου.

Ο επιθετικός των "ερυθρόλευκων" με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που δίνει ο Μίτσελ σε όλο το ρόστερ.

"Όπως σε όλα τα παιχνίδια θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Εγώ είμαι έτοιμος να καλύψω το κενό του Μήτρογλου. Θα δώσω τα δυνατά μου για να είμαι έτοιμος".

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει αυτή την ευκαιρία:
"Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Αν κληθώ να αγωνιστώ θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερο".

Για τα ρεκόρ που έχει σπάσει ο Ολυμπιακός και που θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει:
"Είναι ξεκάθαρο ότι τα πηγαίνουμε καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα σπάσουμε κι άλλα ρεκόρ".

Για τις ευκαιρίες που δίνει ο Μίτσελ:
"Είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν την ευκαιρία τους. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί από τον προπονητή".

Για το αν είναι φορ περιοχής ή πλάγιος επιθετικός:
"Πραγματικά δεν αισθάνομαι διαφορά. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και από τις δύο θέσεις αν μου ζητηθεί".

Για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν μετακόμισε από τη Βέροια στον Ολυμπιακό:
" Εδώ πρέπει πάντα να είσαι καλός. Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια στις προπονήσεις και να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό".

Τόρες: "Είχα δουλέψει πολύ για αυτή τη στιγμή"

Από την πλευρά του ο Μιγκέλ Τόρες ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε αυτό αλλά και στο ματς με την Άντερλεχτ που περιμένουν όλοι πως και πως.

Για το ντεμπούτο του στο "Γ. Καραϊσκάκης":
"Είναι αλήθεια πως είχα δουλέψει πάρα πολύ γι' αυτή τη στιγμή. Ήθελα με όλη μου την καρδιά να παίξω σαν βασικός μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τη νίκη και είμαι έτοιμος να συνεχίσω έτσι, να δουλεύω όπως μου ζητάει ο προπονητής μου για να συνεχίσει να με εμπιστεύεται".

Για το γρήγορο γκολ:
"Είναι αλήθεια πως αυτό μας δίνει ηρεμία για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Αυτό ζητάει ο προπονητής, να εκμεταλλευόμαστε τους γρήγορους παίκτες. Ο Κάμπελ και ο Ολαϊτάν έκαναν πολύ καλό παιχνίδι πέτυχαν ωραία, χαίρομαι γι' αυτούς γιατί κάνουν ότι ζητάει ο προπονητής".

Για το ματς με την Άντερλεχτ:
"Ναι, είναι πραγματικά αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο και που θέλει κάθε ποδοσφαιριστής να παίξει σε μια τέτοια ομάδα. Είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να κάνουμε έναν πολύ ωραίο τελικό, όλοι οι παίκτες θα παίξουν με όλη τη δυνατή ένταση, θα βγουν για να πεθάνουν, θα τα προσφέρουμε όλα, ελπίζω να κάνουμε έναν πάρα πολύ καλό τελικό. Θα είναι μια πολύ καλή ένεση για τη συνέχεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ