OPINIONS

Εξετάζει Σκορδίλη

Εξετάζει Σκορδίλη
Σκορδίλης INTIME SPORTS

Η επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καβάλας από τον Δημήτρη Πρίφτη δεν θα μπορούσε παρά να συνδυαστεί με έναρξη του σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον Γάιο Σκορδίλη να φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του.

Μία επιλογή που μόνο τυχαία δεν είναι δεδομένου ότι είχε την ευκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου βρισκόμενος στην τεχνική ηγεσία του Άρη να συνεργαστεί με τον 22χρονο δυναμικό Κερκυραίο πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Όπως να έχει όμως επί του παρόντος δεν μπορούνε να τρέξουνε εξελίξεις δεδομένου ότι παραμένει άγνωστος το ποιος θα είναι ο προπονητής του Άρη στην νέα αγωνιστική περίοδο ο οποίος θα είναι και εκείνο που θα αποφασίσει αν ο Σκορδίλης θα παραμείνει στο ρόστερ έχοντας συμβόλαιο ή θα είναι προς όφελός του να δοθεί με την μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα.

Κι όσο για το ενδεχόμενο του Μιχάλη Τσαϊρέλη; Επιθυμία του μετά από δύο χρόνια απουσίας του από τον Άρη, ως δανεικός σε ΑΕΛ και Τρίκαλα, επιθυμεί την νέα αγωνιστική περίοδο να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη και να μην δοθεί σε άλλη ομάδα και πάλι ως δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ