ΠΑΟΚ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τζόλης και ο ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ
Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί στην Τούμπα για το νεαρό επιθετικό είναι τεράστιες και ο Χρήστος Τζόλης δείχνει ότι μπορεί να τις εκπληρώσει. Όσο και αν ο ίδιος μιλάει, όπως λέει, στο γήπεδο γύρω του αρχίζει να στήνεται ένας χορός εκατομμυρίων .

Ο Χρήστος Τζόλης απολαμβάνει το γεγονός ότι αγωνίζεται στην ομάδα που αγαπά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον του, ούτε και ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός. "Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, από τον ΠΑΟΚ έχω διακριθεί και είμαι χαρούμενος που παίζω για την ομάδα που αγαπώ. Από μικρός είχα όνειρο να αγωνιστώ στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα δείξει στο μέλλον, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον" ανέφερε μιλώντας στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη.

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το χρυσό αγόρι του ΠΑΟΚ ενδεικτικό του… ντόρου που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του.

Στην Τούμπα γνωρίζουν ότι ο Τζόλης με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί μπορεί να μπει – αν δεν έχει μπει ήδη- στις ατζέντες των σκάουτερ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και περιμένουν καλύτερες προτάσεις από αυτές που έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η περίπτωση του νεαρού επιθετικού αποτελεί ένα σημαντικό τεστ για τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Και αυτό γιατί η απότομη εξέλιξη του και το ποσό στο οποίο μπορεί να φτάσει η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι μάλλον πρωτόγνωρα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πιο ακριβή μεταγραφή που έχει γίνει για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Αν ο Τζόλης συνεχίσει να έχει την ίδια εξέλιξη τα χρήματα που έδωσε η Αλ Ιτιχάντ για το Σέρβο θα φαίνονται λίγα για να πείσουν τον Δικέφαλο να τον παραχωρήσει. Ήδη μετά από λίγους μήνες παρουσίας του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζόλης έχει εκτοξεύσει τη μετοχή του στα 10 εκατομμύρια ευρώ, συνεχίζει να καταγράφει συνεχόμενα limit up και δεν είναι απίθανο να φτάσει και στο διπλάσιο.

Το θέμα είναι και το timing αλλά και η ομάδα η οποία θα καλύψει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί στην Τούμπα για το μεγαλύτερο project που έχει προκύψει από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Στον ΠΑΟΚ φρόντισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του νεαρού μέχρι το καλοκαίρι του 2024, χωρίς να ορίσουν ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Το ερώτημα που θα κληθούν να απαντήσουν είναι αν θα περιμένουν να φτάσει η αξία του ποδοσφαιριστή στο limit up της πριν αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα να τον παραχωρήσουν ή αν θα επενδύσουν στην μεταπωλητική αξία που θα μπορούσε να αποκτήσει ο Τζόλης αν αγωνιζόταν σε ένα πρωτάθλημα περισσότερο προηγμένο από το ελληνικό.

Όσο και αν μοιάζει πρόωρο, το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του Τζόλη. Και τότε θα κριθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για το "παιδί- θαύμα", όπως ήδη τον χαρακτηρίζουν. Σίγουρα οι αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν θα είναι δύσκολες και θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι το όφελος που θα αποκομίσει ο ΠΑΟΚ από την ενδεχόμενη παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα είναι το μεγαλύτερο δυνατό.

Για την ώρα ο Τζόλης πραγματοποιεί τα όνειρα του και ελπίζει ότι στο τέλος της σεζόν θα έχει καταφέρει να υλοποιήσει ένα ακόμη από αυτά: να σηκώσει ένα τρόπαιο, το κύπελλο, με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ