OPINIONS

Το πρώτο τρίποντο…

Το πρώτο τρίποντο…
INTIME SPORTS

Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν τα όποια εμπόδια και να πάρουν το τρίποντο. Τόσο απλά…

Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα, από το να γράψεις κάτι για τον Ολυμπιακό, πριν δώσει το δεύτερο παιχνίδι του για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν τα όποια εμπόδια και να πάρουν το τρίποντο. Τόσο απλά… Όσο για αυτά τα εμπόδια;

Πρώτον, ο αντίπαλος. Οι «Φαίακες», προέρχονται από ένα υπέροχο-για αυτούς- αποτέλεσμα επί της ΑΕΚ. Πρόλαβαν να το «χωνέψουν» κιόλας, λόγω της διακοπής, συνεπώς, μπορούν και προσεκτικοί να είναι και με τα μυαλά τους χωρίς…αέρα.

Δεύτερον, τα όποια προβλήματα υπάρχουν για τον Βαλβέρδε με μεγαλύτερο ότι του έλειψαν δέκα παίκτες σε εθνικές ομάδες και δεν μπόρεσε να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Τρίτον, το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο, θα πρέπει λοιπόν σε ένα «ψυχρό» τοπίο, η ομάδα του λιμανιού να κάνει τη δουλειά της.

Μόνο τρίποντο και συνεχίζει...

Κακά τα ψέματα, οι τρεις λόγοι που ανέφερα δεν υπάρχει περίπτωση να αποτελέσουν σοβαρή δικαιολογία, σε περίπτωση γκέλας. Όταν έχεις ξεκινήσει δεχόμενος σφαλιάρα από τον Ηρακλή και είσαι στο «0», δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να μπεις στο σπίτι σου(κι ας λείπουν οι…άνθρωποί σου) και να πάρεις τον αγώνα. Πέρυσι «πόνεσαν» πάρα πολύ τον Ολυμπιακό, οι απώλειες βαθμών εντός έδρας.

Όμως υπήρχαν οι δικαιολογίες των «πειραμάτων» με τους προπονητές και της κουραστικής(και όχι κουρασμένης) ομάδας που βλέπαμε. Τώρα, μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Για ένα σύνολο υψηλών απαιτήσεων, το οποίο στο κάτω- κάτω βρε αδερφέ, δεν έχει να ασχοληθεί και με κάτι άλλο, παρά μόνο με τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οπότε, χωρίς πολλά- πολλά, τρίποντο και συνεχίζει…

ΥΓ. Η άποψη του καθενός για το θέμα Γκαλέτι, είναι υποκειμενική. Εμένα πάντως, η συμπεριφορά του Αργεντίνου και του ατζέντη του, μου προκάλεσαν αηδία. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν δώσει φιλικά, για τόσους και τόσους παικταράδες, όλες τις δεκαετίες. Να ‘ναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ