OPINIONS

Ρε που είναι ο Κρίστενσεν;

Ρε που είναι ο Κρίστενσεν;

Πρώτα απ’ όλα, να ξεκαθαρίσω πως όλα αυτά που ακολουθούν, είναι η προσωπική μου άποψη και δεν απαιτώ από κανέναν να συμφωνήσει, να την ασπαστεί ή να με αποθεώσει.

Δέχομαι όλες τις γνώμες, αλλά να μου επιτρέψετε να έχω και την δική μου. Μου αρέσει να λέω αυτά που βλέπω και αισθάνομαι, που σημαίνει ότι:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει βάλει το χέρι στην τσέπη και δε λέει να το βγάλει. Αυτό είναι κάτι για το οποίο ουδείς μπορεί να αμφιβάλει. Ο Ολυμπιακός φέρεται δυναμικά στην συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, αποκτά Μουντιαλικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ρόμενταλ, "εργαλεία" σαν τον Ιμπαγάσα, "υδραυλικούς" όπως ο Ριέρα, φλερτάρει με παγκόσμιους πρωταθλητές (Γκατούζο), αλλά δεν έχει έναν άνθρωπο να σπρώξει τη ρημάδα τη μπάλα στο τέρμα εκ του ασφαλούς. Και θα σταθώ στους επιθετικούς, γιατί πολύ απλά, με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και με το στυλ που δείχνει να εφαρμόζει ο Λίνεν, αυτή την στιγμή, αν "πονάει" κάπου η ομάδα του λιμανιού, είναι στην "γραμμή πυρός".

* Θεωρώ τον Ντάρμπισάιρ, καλύτερο όλων. Πρώτον, έχει μάθει τη μπάλα σωστά και σε χώρα που την αγαπάνε και τη σέβονται (άσχετα αν εθνική ομάδα της προκοπής, δεν έχουν). Και με τις παραστάσεις του να παίζει, είναι πάντα στη σωστή θέση. Το γκολ ισοφάρισης στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, αν θυμάστε, το πέτυχε με το υποσυνείδητο και όχι γνωρίζοντας τι κάνει, αφού είχε διάσειση. Ο Ματ, είναι σέντερ- φορ. Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός, αλλά είναι σέντερ φορ. Αν όντως θέλουν να τον δώσουν, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

* Ο Ντιόγο, έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει. Αυτό δείχνει, αλλά το παιδί δεν είναι στράικερ. Πάει και τελείωσε. Για να παίζει περιφερειακός επιθετικός ίσως, αλλά θα πρέπει να κόψει τον μισό κώλο του και να βάλει ακόμη πιο μέσα την κοιλιά του. Τον παραδέχομαι πάντως, γιατί τρέχει όσο μπορεί, κυνηγάει φάσεις, πιέζει όσο γίνεται. Και ας μην του βγαίνει τίποτε…

* Ο Μήτρογλου; Εδώ θα στενοχωρήσω πολλούς, αλλά μου δείχνει πως βαριέται που ζει. Δεν έχω δει ποδοσφαιριστή (πουθενά μα πουθενά) να βάζει χέρια στη μέση, όταν έχει μπάλα η δική του ομάδα!!! Από τον συγκεκριμένο το είδα! Κι όταν βαριέσαι, όταν δεν έχεις την αυτοσυγκέντρωση που πρέπει θα χάσεις και τα...άχαστα. Κι όχι μόνο μια φορά.

Όσο κι αν μαυρίσει από τον ήλιο ο Κώστας, ούτε Ετό θα γίνει, ούτε Ντρογκμπά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα για να στηρίζεται σε εκλάμψεις. Ο Έλληνας σέντερ- φορ, είχε μια τέτοια πέρυσι στον πρώτο γύρο με τον Παναθηναϊκό. Και μετά; Ναι, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ποδοσφαιρική ομάδα. Όχι η... σελήνη, για να έχει εκλείψεις...

Κοτζάμ Ολυμπιακός λοιπόν, να έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές σε άμυνα και χαφ και να πασχίζει να βρει, έναν επιθετικό. Έναν παίκτη στυλ Μπέντ Κρίστενσεν (τον θυμάστε;) να βάλει κάτω τη μπάλα και στο μισό μέτρο, να ξέρει τι να κάνει. Η περίπτωση Μπαπτίστα, δεν είναι κακή, αλλά να συμπληρώσω ότι και πάλι δεν μιλάμε για καθαρόαιμο "φουνταριστό".

Στον Πειραιά, με μπόλικα χρήματα, δείχνουν ότι φτιάχνουν κάτι πολύ δυνατό. Ίσως στην Ελλάδα το να σκοράρει ο Ρόμενταλ, ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα, να είναι αρκετό. Στην Ευρώπη όμως, οι ομάδες έχουν κι αυτές καλά χαφ και θα ξέρουν τι θα κάνουν. Είσαι υποχρεωμένος λοιπόν, να διαθέτεις σέντερ φορ, τον οποίο δεν θα τολμήσουν να αφήσουν τα αντίπαλα στόπερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ