OPINIONS

Πιο γεμάτος από ποτέ…

Πιο γεμάτος από ποτέ…
INTIME SPORTS

Ο Μαρινάκης, φέρνοντας ξανά στον Ολυμπιακό, τον προπονητή με τον οποίο η ομάδα για ένα διάστημα, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της τελευταίας δεκαετίας, γνώριζε ότι θα έπρεπε να κάνει το πιο απλό πράγμα: Να αφήσει τον Βαλβέρδε να επιλέξει.

Όσο γινόταν και γίνεται βέβαια, αφού ο Βάσκος, βρήκε μια μισοαρρωστημένη κατάσταση με ομάδα επιλεγμένη σε μεγάλο βαθμό από την προηγούμενη διοίκηση και κάποιους ποδοσφαιριστές, από τον προηγούμενο προπονητή! Ωστόσο, ο Βαλβέρδε ήξερε ότι αυτή την φορά, θα κάνει τα κουμάντα του, έχοντας την στήριξη του διοικητικού ηγέτη και κυρίως της μεγαλύτερης μερίδας του κόσμου…

Τη στιγμή που γράφονται τούτες οι αράδες, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις κινήσεις του. Ουσιαστικά και τυπικά, απομένει το αμυντικό χαφ (Ουρτάδο;) για να ετοιμαστεί το κόκκινο ρόστερ!

Ένα ρόστερ μάλλον, πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά. Και η μεταμόρφωση προς το καλύτερο, διήρκησε ελάχιστα 24ωρα, απόδειξη, του ότι αν έχεις όρεξη και κυρίως διάθεση να πληρώσεις, δεν χρειάζεται να κοροϊδεύεις και να αφήνεις τον καιρό να περνάει για να κάνεις μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στην επίθεση και με το παραπάνω. Ερχόμενος ο Βαλβέρδε, βρήκε το… σχεδόν τίποτα, αλλά μέσα σε ένα τετραήμερο, έκανε τις επιλογές του και η διοίκηση τις κινήσεις της.

Ο Φούστερ ουσιαστικά θα αποτελεί τον μπαλαντέρ για κάποιες θέσεις, μα κυρίως κάθε φορά που θα παίζει θα πιέζει σωστά, ψηλά και δεν θα έχει τα χέρια στην μέση.

Ο Νέμεθ είναι καλός ποδοσφαιριστής και έχει τον τρόπο να δημιουργεί καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είχε τέτοιο ποδοσφαιριστή η ομάδα και ο Ούγγρος, δίχως να ‘ναι υψηλή κλάση, μπορεί να προσφέρει με συνέπεια.

Για τον Πάντελιτς, δεν έχω να πω κάτι! Είναι σέντερ φορ, που δεν θα κοροϊδέψει, δεν θα χαριστεί και δεν θα τεμπελιάσει. Είναι ποδοσφαιριστής που δεν θα ζητήσει τη μπάλα μπροστά να κάνει σπρίντ αλα Σισέ και να πλασάρει (το πράττουν οι άλλοι δυο αυτό), όμως μέσα στην περιοχή, ο αντίπαλος αμυντικός, δεν θα πρέπει να του δίνει ούτε μισό μέτρο, γιατί "την έβαψε".

Ο Ολυμπιακός αντίθετα με το περσινό του κατάντημα, είναι "γεμάτος" και έτοιμος να αντιμετωπίσει τραυματισμούς ή αποβολές (πάντα υπάρχουν).

Και με το που θα εμφανιστεί και ο Ουρτάδο, η ενδεκάδα Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μπράβο, Ντουντού, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ρόμενταλ και Πάντελιτς θα έχει και την ταχύτητα που χρειάζεται, αλλά κυρίως, θα μπορεί να προσφέρει και αληθινό ποδόσφαιρο. Μαζί με αυτούς που θα έρχονται από πίσω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ