OPINIONS

Πεντάρα, εκτίοντας την ποινή του

Πεντάρα, εκτίοντας την ποινή του
INTIME SPORTS

Ειλικρινά, δε γνωρίζω πως αισθάνονταν ο Νικοπολίδης, ο Μπράβο, ο Γκαλίτσιος (που έκανε και σέντρα "άστα να πάνε" αλλά μπήκε γκολ), ο Ντουντού, ο Μαρέσκα, ο Όσκαρ, ο Ντιόγκο, ο Ζαϊρί και ο Μήτρογλου, παίζοντας στις 15 Ιούλη.

Αγωνιζόμενοι στα Τίρανα και με έναν αντίπαλο, που ίσως στεκόταν στην ελληνική Γ’ εθνική. Αυτοί όμως, σε συνδυασμό με τα περσινά "πειράματα" της διοίκησης, ήταν οι υπεύθυνοι για αυτό. Και έτσι, έφτασαν στο σημείο στα μισά του έβδομου μήνα, τότε που άλλοτε ξεκινούσε η προετοιμασία, τώρα να αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πανεύκολα τη Μπέσα με 5- 0, έχοντας μια ενδεκάδα που δύσκολα θα ξαναδούμε. Γιατί πολλοί βασικοί απουσίαζαν, αλλά και πάλι όσοι έπαιξαν, έφταναν και περίσσευαν για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης.

Καλύτερα στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη, ο Λίνεν, να αμολήσει μέσα, όλη την πιτσιρικαρία. Δεν μπορούν οι Αλβανοί, να πάνε πουθενά. Κανένας προσανατολισμός, καμία συνεργασία.

Άλλα τρεξίματα, άλλο επίπεδο οι δυο ομάδες. Γι’ αυτό τον λόγο, δεν είναι και σε θέση κάποιος να περάσει σε βαθυστόχαστες αναλύσεις.

Είδαμε έναν Μοντέστο, να κάνει προπόνηση. Μα όταν έχει αμυνθεί σε παίκτες- σαΐτες στο Σαμπιονά, τι να τον κρίνουμε για τους επιθετικούς της Μπέσα; Ο Ολυμπιακός ήθελε να "καθαρίσει" από την αρχή και το έκανε, με δυο τέρματα του Όσκαρ. Ενός παίκτη που συνεχίζει σε έναν δικό του ρυθμό, πολλοί τον αμφισβητούν, αν μη τι άλλο όμως, κάνει τη δουλειά του και είναι συνεπής.

Ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε εύκολα τη μπάλα. Η αριστερή του πλευρά θα ‘ναι διαφορετική στο εγγύς μέλλον, το ίδιο και η δεξιά. Μόνο για τον Μιραλάς δεν ξέρω, αν και εφόσον δεν αποκτηθεί αριστερό χαφ. Ο Βέλγος, ίσως πάρει ματς ως βασικός, αρκεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να μην είναι «του ύψους και του βάθους» όπως στα φιλικά.

Ο Ντιόγκο ήταν βαρύς, ο Μήτρογλου το ίδιο, ξέρω θα ζητάτε επιθετικό- σφαιράτο (έλειπε και ο Άγγλος). Οι πιο σωστές εκτιμήσεις όμως, θα γίνουν, όταν εμφανιστούν ο Παπαδόπουλος, ο Τοροσίδης, ο Μέλμπεργκ, ο Ρόμενταλ, ο Ιμπαγάσα και όποιος άλλος αποκτηθεί.

Να τον δούμε και... σε κανονική σύνθεση

Όταν αρχίσει να σχηματίζεται η ενδεκάδα και μας δείξει και ο Λίνεν, πως θα θελήσει να κινηθούν οι ποδοσφαιριστές του, πάνω στο χορταράκι. Η ποινή για τις περσινές γκάφες, άρχισε να…εκτίεται στα Τίρανα. Και έχει και συνέχεια.

Απλά, ο Ολυμπιακός ως σωστός «τιμωρημένος», δεν θέλησε να δώσει και άλλου είδους δικαιώματα. Κέρδισε για πλάκα τη Μπέσα και συνεχίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ