OPINIONS

Ο Σπανούλης, που του έλειπε!

Ο Σπανούλης, που του έλειπε!
INTIME SPORTS

Και τι δεν ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την υπόθεση του Σπανούλη. Τόσα σενάρια, ούτε στο πιο “τρελό” σήριαλ, που θα μπορούσε να κατασκευαστεί.

Και τι δεν ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την υπόθεση του Σπανούλη. Τόσα σενάρια, ούτε στο πιο “τρελό” σήριαλ, που θα μπορούσε να κατασκευαστεί. Και τι δεν άκουσα: “Ο Σπανούλης, κάνει πλάκα, έχει υπογράψει στην Ρεάλ”. “Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει μαζί του και κοροϊδεύουν τους Αγγελόπουλους”. “Οι Αγγελόπουλοι και οι Γιαννακόπουλοι, έχουν κάνει συμφωνία και δεν παίρνουν παίκτες ο ένας από τον άλλο”. “Ο Σπανούλης δεν πάει στον Ολυμπιακό, γιατί φοβάται ότι θα αποδοκιμαστεί!”. “Ο Ολυμπιακός θολώνει τα νερά, γιατί θέλει τον Νίκολας”.

Μην γελάτε καθόλου, αυτά και λίγα είναι, μπροστά σε όσα ειπώθηκαν. Κι όμως, για κάποιον που παρακολουθεί πολλά χρόνια, τέτοιου είδους υποθέσεις, δεν υπήρξε πιο απλή ιστορία από αυτή του Βασίλη Σπανούλη και του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης μίλησε με τον Παναθηναϊκό. Δεν του άρεσε η προσφορά που δέχθηκε. Στην συνέχεια, άνοιξε την πόρτα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος του έδωσε περισσότερα. Κάθισε και σκέφτηκε για δυο εβδομάδες όλες τις παραμέτρους, είδε ότι στο εξωτερικό θα ήταν δύσκολα για τον ίδιο και την οικογένειά του και αποφάσισε να πάει στην ομάδα που τον συμφέρει περισσότερο επαγγελματικά.

Ούτε σενάρια, ούτε ιστορίες… Ο Σπανούλης, είχε πάει στον Ολυμπιακό, μέρες πριν την ανακοίνωσή του. Από τότε που το αποφάσισε! Και είναι η μεταγραφή αυτή, που πραγματικά έλειπε από τους “ερυθρόλευκους”. Τόσο εντός παρκέ, όσο εκτός αυτού.

Από Ζέλικο σε Ντούντα

Κάποτε, θέλησε ξανά, να βγάλει τα κίτρινα του Αμαρουσίου και να βάλει τα κόκκινα. Μόνο που τότε, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ήταν “φρέσκοι” στον χώρο. Και δεν κινήθηκαν όπως έπρεπε, αφήνοντας σε “τρίτους” να λύσουν το θέμα. Ένα τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς “έστειλε” τον Βασίλη στο ΟΑΚΑ.

Τώρα, αυτό το τηλεφώνημα, πάλι από Σέρβο έγινε, αλλά αυτή την φορά από τον Ίβκοβιτς. Και έπαιξε τον ρόλο του. Πολύ σημαντικό άλλωστε… Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει απλά, έναν σούπερ παίκτη. Αποκτά αθλητή στην καλύτερη ηλικία(28), ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό! Δηλαδή και ενισχύονται στον Πειραιά και δημιουργούν έναν πονοκέφαλο στην απέναντι όχθη!

Η νέα εποχή των Αγγελόπουλων

Παλιότερα, όλοι έλεγαν πως “ένας καλός Έλληνας παίκτης θα επιλέξει τον Παναθηναϊκό”. Από τον Περπέρογλου και έπειτα, όλοι οι Έλληνες, έχουν πάει στον Ολυμπιακό και ο Σπανούλης, έρχεται να γίνει το “μεγάλο κόλπο” των Αγγελόπουλων, που για κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν κι αυτοί και βρέθηκαν στο “μάτι του κυκλώνα” των φιλάθλων τους (έπαιξε ρόλο και η φυγή Κλέιζα, που άνοιξε πληγή).

Τα εντός τεσσάρων γραμμών, είναι σαφέστατα πολύ πιο απλά: Παίκτης που βάζει με… μπόλικους τρόπους τη μπάλα στο καλάθι, Έλληνας, “ψημένος”, παθιασμένος και δίχως ταβάνι στους στόχους του. Ο Σπανούλης και το στυλ του, πάντα ταίριαζε στον Ολυμπιακό…

ΥΓ. Κι επειδή δεν ξεχνάω, συγχαρητήρια στους: Loukovic 7, Makaros, HB, alepapas, john, Λαζαρος, vag 3721, plokamias , peter και tommy. Αυτοί “έπιασαν” το ζευγάρι του τελικού στο Μουντιάλ. Κάποιοι βρήκαν και τη νέα Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ραντεβού σε τέσσερα χρόνια, πρώτα ο Θεός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ