ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφή γνώσης και ουσίας ο Λαλά

Ο Κένι Λαλά διεκδικεί τη μπάλα με τον Μόισε Καν στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασμπούρ
Ο Κένι Λαλά διεκδικεί τη μπάλα με τον Μόισε Καν στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασμπούρ 2020 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ γράφει για τη μεταγραφή του Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό ο οποίος είναι ένας παίκτης ακριβώς πάνω στα θέλω των ερυθρόλευκων και μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια στο πλάνο της δικής του εξέλιξης και φέρνει στην Ελλάδα το δεξί μπακ του Στρασβούργο, Κένι Λαλά.

ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είναι ξεκάθαρο, πως οι ερυθρόλευκοι δεν χρειάζεται να προσθέσουν τίποτα, για να κατακτήσουν τους εγχώριους τίτλους, αποδεικνύουν όμως, πως σε αυτό το επίπεδο έχουν φθάσει, επειδή ο στόχος τους δεν είναι τόσο κοντόφθαλμος. Βλέποντας την εικόνα του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και συνολικά μέσα στην χρονιά, είναι ξεκάθαρο πως αγωνιστικά μπορεί να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο, ένα φουλ μπακ στα δεξιά.

Ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, που να παίζει τη θέση επιθετικά, να προσφέρει περισσότερα ανεβάσματα από τον Ραφίνια, το δικαίωμα να του περνάς την μπάλα σε ψηλά μέτρα και φυσικά ποιότητα στην δημιουργία. Ακριβώς αυτό το πακέτο, το διαθέτει ο Κένι Λαλά. Πρόκειται, για μία μεταγραφή, ακριβώς πάνω στις ανάγκες, πάνω στα θέλω του Ολυμπιακού.

Δεν είναι τυχαίο, που έχει χρηματιστηριακή αξία 9 εκ ευρώ στο transfermarkt. Ο Κένι Λαλά δεν είναι κάποιος προβεβλημένος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται στα 29 του χρόνια και δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή, πήγε ελεύθερος από την PARI FC στην Βαλανσιέν, πήγε ελεύθερος στην Λανς, ελεύθερος στο Στρασβούργο και σαν ελεύθερος θα φύγει το καλοκαίρι, για να έρθει στον Ολυμπιακό. Εκτός αν αλλάξει κάτι μέσα στην ημέρα, που δεν είναι απίθανο. Ως προς τον χειμώνα ή το καλοκαίρι.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ

Στον Ολυμπιακό όμως, ξέρουν να πουλάνε, ξέρουν και να βρίσκουν αξία, ειδικά στην Γαλλική αγορά. Ο Κένι Λαλά, δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής, είναι μόνιμα ένας από τους πιο σταθερούς, από τους κορυφαίους ακραίους μπακ στο Σαμπιονά, τα τελευταία 4 χρόνια, που αγωνίζεται στο Στρασβούργο.

Επιθετικογενής μπακ, με μόνιμα πολλά ανεβάσματα από τη δική του πλευρά, που έχει σαν αποτέλεσμα το Στρασβούργο, να επιτίθεται συνολικά περισσότερο από τα δεξιά. Διαθέτει πολύ καλή σέντρα και ξέρει μπάλα δεκαριού και εκτελεί όλων των ειδών τα στημένα στην ομάδα του. Φάουλ, κόρνερ ακόμα και πέναλτι. Δεν είναι σύνηθες, ένας μπακ, να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του, όπως ο Κένι Λαλά τα τελευταία χρόνια στο Στρασβούργο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΥΣΙΑΣ

Είναι μία κίνηση, μία μεταγραφή ουσίας, με τον Ολυμπιακός να μην παίρνει το παραμικρό ρίσκο. Απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή, που έχει ακριβώς τα στοιχεία, που του λείπουν από τη συγκεκριμένη θέση, έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και 4 χρόνια, παίζει μόνιμα στην βασική ενδεκάδα και δεν έχει χάσει παιχνίδι. Τώρα στο ερώτημα, που εύλογα μπορεί να έχει κανείς, γιατί από την στιγμή που είναι τόσο καλός, δεν βρέθηκε αυτά τα 4 χρόνια, που κάνει σπουδαίες χρονιές στο Στρασβούργο, κάποιος από τους μεγάλους συλλόγους στην Γαλλία να τον αποκτήσει, η απάντηση πιθανότατα να κρύβεται στην ιδιαιτερότητα που έχει ο συγκεκριμένος σύλλογος.

Από τις μικρομεσαίες ομάδες της Γαλλίας είναι ο πιο πλούσιος και επιθυμεί να μεγαλώσει το μέγεθος του. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία μεταγραφή ουσίας, που θα μπορούσε να την κλείσει μόνο κάποιος που ξέρει καλά τι θέλει ο Ολυμπιακός και την αγορά του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Κένι Λαλά, εξασφάλισε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στον συγκεκριμένο χώρο την επόμενη σεζόν, βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει τα ανεβάσματα που έδινε ο Ομαρ και η αλήθεια είναι πως δημιουργικά είναι ανώτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ