ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίρνει τον Κένι Λαλά της Στρασμπούρ για το καλοκαίρι

Ο Κένι Λάλα αποφεύγει τον Ράντονιτς στην αναμέτρηση της Στρασμπούρ με την Μαρσέιγ για την Ligue 1 το 2019.
Ο Κένι Λάλα αποφεύγει τον Ράντονιτς στην αναμέτρηση της Στρασμπούρ με την Μαρσέιγ Ⓒ 2019 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον 29χρονο Κένι Λαλά της Στρασμπούρ ο οποίος παίζει ως δεξιός μπακ για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του. (VIDEO)

Σε συμφωνία με τον 29χρονο δεξιό μπακ Κένι Λαλά ο οποίος ανήκει στην Στρασμπούρ και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι έχει έρθει ο Ολυμπιακός και ο έμπειρος μπακ αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο (30/1) για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους" με ορίζοντα την 1η Ιουλίου.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μπακ με την ομάδα του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr να υπογράφει από τώρα και τη συμφωνία να ενεργοποιείται από την επόμενη σεζόν.

Με καταγωγή από τη Μαρτινίκα, αλλά γεννημένος και μεγαλωμένος στη Γαλλία, ο Λαλά θεωρείται ένας από τους καλύτερους σε αξία δεξιούς μπακ στο "Σαμπιονά", καθώς το transfermarkt τον κοστολογεί 9,5 εκατ. €. Ανήκει στη Στρασμπούρ από το καλοκαίρι του 2017 και από τότε μέχρι τώρα αποτελεί βασική επιλογή.

Φέτος έχει 29 συμμετοχές και συνολικά 131 με 13 γκολ και 19 ασίστ. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Λανς (74 ματς, 2 γκολ, 4 ασίστ), ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στη Βαλενσιέν (64 παιχνίδια, ένα γκολ, δύο ασίστ). Είναι ένας από τους πιο γρήγορους και επιθετικούς μπακ – χαφ του γαλλικού πρωταθλήματος και θεωρείται λύση πρώτης γραμμής. Κάτι που σημαίνει ότι έρχεται για να πάρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπογράψει για τρία χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ