ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε απ’ τη Λαμία με ποδοσφαιρικό ποδοπάτημα και πάει για τον πρώτο "τελικό" τίτλου με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε απ’ τη Λαμία με ποδοσφαιρικό ποδοπάτημα και πάει για τον πρώτο "τελικό" τίτλου με την ΑΕΚ
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει γκολ του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Η νέα παράσταση του Φώτη Ιωαννίδη που δεν έβλεπε κανέναν (και) στο "Αθανάσιος Διάκος", το τρομερό δίδυμο με τον Τάσο Μπακασέτα και το δικαίωμα που απέκτησε ξανά ο Παναθηναϊκός για να πάει για την απόλυτη μάχη τίτλου με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena".

Έτσι είναι... Όλοι αυτοί οι (το λιγότερο) θλιβεροί τύποι που έγραψαν, όσα έγραψαν και είπαν, όσα είπαν για τον Φώτη Ιωαννίδη την περασμένη Τετάρτη (17/4) επιχειρώντας να σπιλώσουν με τον πλέον χυδαίο τρόπο το όνομά του, την υπόληψή του και την προσωπικότητά του, το μόνο που κατάφεραν ήταν να τον φορτώσουν με επιπλέον κίνητρα, για να τους κλείσει το στόμα με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο.

Το πήραν το δείγμα όλοι τους μια χαρά το απόγευμα στο γήπεδο της Λαμίας κι ο Παναθηναϊκός πέρασε με τον τρόπο που έπρεπε και με το στυλ που έπρεπε να καταθέσει μέσα στο γήπεδο για να πάρει αυτό το ματς. Με απόλυτη κυριαρχία και ποδοσφαιρικό "ποδοπάτημα".

Όποτε ο Ιωαννίδης έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του δημιουργούσε τον απόλυτο πανικό στην άμυνα της Λαμίας, η οποία δεν μπορούσε να τον κόψει ούτε με φάουλ. Ούτε εκεί δεν έπεφτε ο 24χρονος επιθετικός κι ας τραβούσαν με χέρια και με πόδια οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Γενικά, καταντάει κουραστική η επανάληψη, όμως όλα αυτά που κάνει ο Ιωαννίδης, απλά δεν έχουν ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν στιγμές που όταν ξεκινάει τις γνωστές επελάσεις με την μπάλα στα πόδια του, μοιάζει σαν να μην έχει καν αμυντικούς απέναντί του, αλλά χάρτινα ομοιώματα. Τόσο επιβλητικά τους προσπερνάει όλους και το ακόμη καλύτερο για τον Παναθηναϊκό είναι πως πλέον, με τον Τάσο Μπακασέτα στην εξίσωση, ο Ιωαννίδης έχει ανέβει άλλο ένα 30% στο γήπεδο.

Κι οι δυο τους μαζί με τον Μπερνάρ συγκροτούν την καλύτερη μεσοεπιθετική τριάδα του πρωταθλήματος. Την τριάδα που τον κράτησε όρθιο στα (πολύ) δύσκολα και θα προσπαθήσει να του χαρίσει τον εφετινό τίτλο, απέναντι σε όλους και σε όλα.

Ματς για τις προσωπικότητες

Το "τριφύλλι" έκανε τα αυτονόητα στα δύο ματς με τη Λαμία, το έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακά το διπλό στο "Αθανάσιος Διάκος" και πλέον θα πάει την Τετάρτη (24/4) στην OPAP Arena για τον πρώτο "τελικό" τίτλου με την ΑΕΚ. Στο απόλυτο ματς για την κορυφή, που μπορεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό να κρίνει και τον εφετινό πρωταθλητή.

Εκεί που θα πρέπει να μιλήσουν οι μεγάλες προσωπικότητες που διαθέτει πλέον στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός και τα κίνητρα είναι πιο μεγάλα, έντονα και ζωντανά από ποτέ!

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευλογία να διαθέτει αυτή την στιγμή τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα σε τρομακτική κατάσταση κι αυτοί θα είναι και οι δύο "σημαιοφόροι" του στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην κορυφή.

Την κέρδισε αυτή τη "ζαριά"

Ναι, έκανε πολλά (δικά του) σφάλματα ο Παναθηναϊκός στο φίνις της κανονικής περιόδου, με τους 6 βαθμούς που έχασε στα ματς με τη Λαμία, την Κηφισιά και τον ΟΦΗ.

Με το ντεμαράζ ωστόσο, που έχει πραγματοποιήσει τον τελευταίο μήνα (μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ) και κυρίως με αυτό το εντυπωσιακό 5/6 στα playoffs με 17-6 γκολ απέκτησε το δικαίωμα να διεκδικήσει ξανά.

Και να πάει την Τετάρτη (24/4) για τη μεγαλύτερη "ζαριά" της τελευταίας διετίας. Το κέρδισε όλο αυτό μέσα στο γήπεδο και θα πάει για να διεκδικήσει τον τίτλο με όλες τις δυνάμεις του.

Και με τον Μπερνάρ παρόντα κατά πάσα πιθανότητα (κατά μεγάλο ποσοστό την έχει προλάβει τη ζημιά), αν κι αυτό θα οριστικοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) μετά και τις εξετάσεις που θα κάνει στην Αθήνα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ