UFC

Ανάλυση για Silva vs Weidman

Ανάλυση για Silva vs Weidman

Οι δύο αναλυτές του UFC Tonight, Chael Sonnen και Kenny Florian έδωσαν την προσωπική τους εκτίμηση για το Σαββατιάτικο main event του UFC 162 ανάμεσα στον Anderson Silva και τον Chris Weidman.

Ο Αμερικάνος θεωρείται από ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών μαχητών ως ο καταλληλότερος για να εκθρονίσει τον θρυλικό Βραζιλιάνο που έχει τη ζώνη για περισσότερο καιρό από τα συνολικά χρόνια μαχητικής εμπειρίας
του Weidman.

Διαβάστε τι δήλωσαν:

Ο Kenny Florian για τις ελπίδες του Weidman: " O Weidman μπορεί να κερδίσει καθαρά τον Silva αν δεις το στυλ του και τα προβλήματα που μπορεί να του δημιουργήσει. Δεν είναι μόνο ένας παλαιστής αλλά μπορεί να δώσει και χτυπήματα, όπως έμαθε και ο Munoz. Αν σε πάει στο έδαφος έχει μερικές πολύ καλές επιθέσεις με το D'arce Choke του και την γκιλοτίνα. Παγιδεύει τους αντιπάλους την ώρα που προσπαθούν να επιστρέψουν μέσα στην άμυνα τους και να σηκωθούν".

Ο Sonnen για την εμπειρία του με τον Silva: " Είχα πάνω από 30 καλά λεπτά με τον Silva στον κλουβί. Το ένα πράγμα που έμαθα είναι ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε στιγμή. Είναι πολύ επικίνδυνος. Έχει τόσα βέλη στην φαρέτρα του. Μπορεί να σε πιάσει οποιαδήποτε στιγμή. Ο Chris Weidman, πάνω από όλα, πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος, να μείνει στη θέση και να το πάρει λεπτό ανά λεπτό και στιγμή ανά στιγμή".

O Florian για τα όπλα του Anderson: " Το κλειδί είναι η κίνησή του. Πρέπει να κινείται κυκλικά μακριά από την πίεση του Weidman, όπως έκανε και με τον Okami. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις γνωστές του προσποιήσεις και να προσπαθήσει να ποιάσει τον Weidman όταν αυτός θα πηγαίνει μπροστά. Ο Anderson χρησιμοποιεί το κλουβί τόσο καλά που τον βοηθάει να αποφύγει τα takedowns. Αν του δώσεις και μία ευκαιρία δεν θα την αφήσει να πάει
χαμένη. Μπορεί να δημιουργήσει φάσεις από το τίποτα
".

Ο Sonnen για τον Weidman: " Αν θέλει να πετύχει πρέπει να πιέσει. Πρέπει να πάει μπροστά να καλύψει την απόσταση και να τον αρπάξει. Να πάει τον αντίπαλό του στο έδαφος για όσα λεπτά και όσους γύρους πρέπει. Όταν πάει για ρίψεις ξεκινάει πάντα με γροθιές. Είναι καλός στα χτυπήματα στο έδαφος, περνάει καλά την άμυνα του αντιπάλου του και μπορεί να ψάχνει και υποταγές".

To UFC 162 θα πραγματοποιηθεί στο MGM Grand Arena αυτό το Σάββατο βράδυ (ξημερώματα Κυριακής). Την Main Card θα την παρακολουθήσουμε στις 05:00 σε live streaming από το Sport24.gr.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ