UFC

Σε ψυχολόγο ο Anderson Silva

Σε ψυχολόγο ο Anderson Silva

Ο Anderson Silva έφτασε στο σημείο να επισκέπτεται ψυχολόγο για να ξεπεράσει τον τρομακτικό τραυματισμό του. (VIDEO)

Όλοι θυμόμαστε τον τρομακτικό (χωρίς δόση υπερβολής) τραυματισμό του μεγάλου Anderson Silva πέρυσι τον Δεκέμβρη στην 2η μάχη του με τον Chris Weidman.

Ο Βραζιλιάνος πήγε να εκτελέσει ένα Low Kick με δύναμη, ο Αμερικάνος αμύνθηκε με το γόνατο και το καλάμι του Silva έσπασε και λύγισε με τρόπο που κανένα καλάμι δεν είναι φτιαγμένο να «λυγάει». Αποτέλεσμα, σπασμένη κνήμη και περόνη ενώ οι κραυγές του στο κλουβί και μετά στο φορείο στοιχειώνουν ακόμη όσους το είδαμε ζωντανά και μαγνητοσκοπημένα.

Φανταστείτε λοιπόν τον ίδιο τον Βραζιλιάνο, που αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για την επιστροφή του ενάντια στον Nick Diaz τον ερχόμενο Ιανουάριο, πως πέρα από όλα τα άλλα πρέπει να ξεπεράσει και τον εφιάλτη του τραυματισμού. Γι” αυτό βλέπει εδώ και καιρό ψυχολόγο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος:

"Δουλεύω με έναν ψυχολόγο ώστε να ξεφορτωθώ τα φαντάσματα εκείνης της απαίσιας στιγμής στη μάχη, όταν είχα το ατύχημα. Είμαι λίγο προσεχτικός στην προπόνηση. Ξέρω ότι μπορώ να εκτελέσω την κίνηση (σ.σ. λάκτισμα) αλλά καταλήγω να μην το κάνω από φόβο. Δεν νοιώθω καθόλου πόνο. Η δύναμή μου επέστρεψε γιατί προπονούμε πάλι. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η αυτοπεποίθηση, να κλοτσήσω όπως έκανα κάποτε".

Χαρακτηριστική είναι μια παλιότερη δήλωσή του ότι τον πρώτο καιρό μετά τον τραυματισμό, τον οδηγούσε η γυναίκα του μακριά από το σπίτι για να μην τον δουν τα παιδιά του να κλαίει από τον πόνο…

Επίσης, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο διεκδίκησης τίτλου. "Όποιος με είδε πρωταθλητή με είδε, δεν έχω την υπομονή να το ξανά κυνηγήσω, είμαι όλο και πιο κοντά στην απόσυρση όσο περνάει ο καιρός".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν ο Ζαμπίδης μάθαινε στον Gurkan Ozkan… RESPECT! (VIDEO)

Aτόφιο μποξάκι σε γκέτο της Αμερικής!

Απίστευτα βίαιος ο ξυλοδαρμός της Mack από τον Warmachine…Σκληρές φωτό και περιγραφή

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ