UFC

Munoz vs Machida σήμερα το βράδυ!

Munoz vs Machida σήμερα το βράδυ!

Την υποδοχή του πρώην Lightheavyweight πρωταθλητή του UFC Lyoto Machida στην Middleweight κατηγορία έχει αναλάβει ο Mark Munoz, στο σημερινό UFC Fight Night 30 από το Μάντσεστερ, το οποίο θα παρακολουθήσουμε όπως πάντα ζωντανά στο Sport24.gr.

Οι δύο τους, φίλοι και περιστασιακοί training partners, ρισκάρουν πολλά σε αυτό το ματς αφού ο ηττημένος θα πέσει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη.

Στο χαρτί ο Munoz είναι αντίπαλος "λουκούμι" για τον Machida που ειδικεύεται στους παλαιστές με βαριά χτυπήματα και ο Αμερικανοφιλιππινέζος είναι ακριβώς αυτό.

Όμως, με δεδομένη την αμφισβητούμενη ήττα του από τον Phil Davies στην Βραζιλία, έναν ακόμη παλαιστή δηλαδή, ο Βραζιλιάνος έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται να παίξει πιο επιθετικά από ότι συνήθως ώστε να μην ρισκάρει πάλι μια κακή απόφαση. Αυτό, μπορεί να τον κάνει πιο ευάλωτο στα βαριά χέρια του Munoz και τα πολύ καλά του takedowns.

Γενικά όμως, ο Machida αναμένεται να έχει και ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα που δεν το είχε ποτέ στην Light heavyweight κατηγορία. Αυτό του όγκου. Από ότι φαίνεται το κόψιμο του όχι μόνο πήγε καλά αλλά είχαν και δίκιο όσοι έλεγαν ότι η MW είναι η φυσική του κατηγορία. Αν αναλογιστούμε ότι απέναντι σε βαρύτερους και πιο δυνατούς αντιπάλους είχε εκπληκτική takedown defence, στα νέα κιλά αναμένεται να κάνει θραύση. Ταυτόχρονα, ακόμη και απέναντι στους πιο ελαφρείς νέους αντιπάλους, δεν θα χάσει το πλεονέκτημα της φοβερής ταχύτητάς του.

Πρόβλεψη: Νίκη Machida με ΚΟ στον 2ο γύρο.

Όλη η κάρτα αγώνων που ξεκινάει σε ώρες Ευρώπης (7 το απόγευμα τα prelims):

Lyoto Machida (Βραζιλία) vs Mark Munoz (Η.Π.Α.)

Ross Pearson (Βρετανία) vs Melvin Guillard (Η.Π.Α.)

Jimi Manuwa (Νιγηρία/Βρετανία) vs Ryan Jimmo (Καναδάς)

Norman Parke (Βρετανία) vs Jon Tuck (Η.Π.Α.)

Nicholas Musoke (Σουηδία) vs Alessio Sakara (Ιταλία)

Phil Harris (Βρετανία) vs John Lineker (Βραζιλία)

Al Iaquinta (Η.Π.Α.) vs Piotr Hallman (Πολωνία)

Luke Barnatt (Βρετανία) vs Andrew Craig (Η.Π.Α.)

Rosi Sexton (Βρετανία) vs Jessica Andrade (Βραζιλία)

Andy Ogle (Βρετανία) vs Cole Miller (Η.Π.Α.)

Robert Whiteford (Βρετανία) vs Jimy Hettes (Η.Π.Α.)

Brad Scott (Βρετανία) vs Michael Kuiper (Ολλανδία)

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ