FIGHTSPORTS

Jon Jones: Ζητάει το αστρονομικό ποσό των 30 εκατομμυρίων για να παίξει με τον Ngannou

Jon Jones goes through his pre-fight routine in the ring before a light heavyweight mixed martial arts bout against Dominick Reyes at UFC 247 Saturday, Feb. 8, 2020, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
Jon Jones goes through his pre-fight routine in the ring before a light heavyweight mixed martial arts bout against Dominick Reyes at UFC 247 Saturday, Feb. 8, 2020, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke) @ 2020 MICHAEL WYKE/ASSOCIATED PRESS

Να τινάξει την μπάνκα στον αέρα θέλει ο Jon Jones που για να αποδεχτεί την πρόταση να παίξει με τον Francis Ngannou, ζητά από τον Dana White 30 εκατομμύρια δολάρια!

Η αρχική πρόταση του UFC στον Jones ήταν 10 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά το UFC στρέφεται στον Derrick Lewis για να τον... ματσάρει με τον Καμερουνέζο.

"Προσπαθήσαμε να φτάσουμε σε συμφωνία με τον Jones αλλά τελικά προχωράμε σε μία πιο ρεαλιστική λύση του Lewis που αξίζει αυτό τον αγώνα. Έχει νικήσει τον Ngannou, είναι σε φόρμα και ανήκει στην πρώτη τριάδα των rankings. Αυτό το ματς θα κάνουμε. Όταν είναι έτοιμος ο Jones θα μας ενημερώσει", ανέφερε ο White.

O Jones ήθελε εγγυημένα 30 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που δεν άρεσε στο White που πληρώνει τους αθλητές ανάλογα με τα pay per views που θα πουλήσουν. Πάντως μετά από λίγες ώρες ο Jones διέψευσε πως ζήτησε το συγκεκριμένο ποσό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πέντε ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ που θα έμπαιναν στο κλουβί

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ