FIGHTSPORTS

Jason Statham: Είναι πολεμική μηχανή, με σούπερ bakcground στην μάχη

Jason Statham: Είναι πολεμική μηχανή, με σούπερ bakcground στην μάχη

Θυμηθείτε ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές του Jason Statham που δικαιολογούν γιατί είναι ένας από τους αγαπημένους martial artist της μεγάλης οθόνης.

Ο Βρετανός σταρ είναι ένας από τους αγαπημένους martial artist της μεγάλης οθόνης. Μάλιστα αυτό που ξεχωρίζει τον Jason Statham από άλλους ηθοποιούς, είναι η αυθεντικότητα των σκηνών μάχης σε κάθε του ταινία.

Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει κασκαντέρ στις ταινίες του και προτιμά να τις ολοκληρώνει μόνος του. Η αυθεντικότητα αυτών των σκηνών πηγάζει από το background στις πολεμικές τέχνες, που ξεκινάει από νεαρή ηλικία.

Ο πατέρας του ήταν άνθρωπος του...μεροκάματου, δουλεύοντας στον δρόμο ως πλανόδιος πωλητής. Ο Statham ακολούθησε τον δικό του δρόμο και επέλεξε να περνάει την ώρα του σε σχολές πολεμικών τεχνών.

Παράλληλα ανήκε σε ομάδα ποδοσφαίρου και κολύμβησης. Τελικά κατέληξε ως μοντέλο για brands όπως ο Tommy Hilfiger και έτσι γνώρισε τον Guy Ritchie που τον προώθησε ως ηθοποιό.

Ο Statham έκανε για αρκετά χρόνια brazilian jiu jitsu και έφτασε μέχρι την μοβ ζώνη. Παράλληλα έκανε εξάσκηση στο Wing Chun, στο kickboxing και στο Καράτε. Ο ίδιος λέει πως το kickboxing τον έχει βοηθήσει πολύ στις σκηνές μάχης που βγάζει στην μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες για τις προπονήσεις του, ωστόσο το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ