MEDIA

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Όλες οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις της Τρίτης

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Λίβερπουλ @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον δεσπόζει στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας, διότι οι ρεντς παίζουν για την επιβίωσή τους στη μάχη του τίτλου. Δεύτερος αγώνας πλέι οφ ανάμεσα σε Νότιγχαμ και Σέφιλντ, τρία ματς για τη Super League Interwetten.

Η Λίβερπουλ αναμετράται στο "Σεντ Μέρις" με τη Σαουθάμπτον στη μάχη για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει τη νίκη για να μειώσει στον έναν πόντο και να περιμένει ένα... δώρο την τελευταία αγωνιστική από την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Την ίδια ώρα, η Νότιγχαμ υποδέχεται στο Σίτι Γκράουντ τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον δεύτερο αγώνα των playoffs στη μάχη για την άνοδο, έχοντας νικήσει 2-1 στον πρώτο αγώνα και έχει το πλεονέκτημα για να προχωρήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Από 'κει και πέρα, Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρόβα τζενεράλε πριν τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου το Σάββατο, ενώ η απογοητευμένη ΑΕΚ φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Ευρωπαίος Άρης παίζει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Τρίτη 17 Μαΐου

20:00 Super League Interwetten: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Novasports Prime
20:00 Super League Interwetten: ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Cosmote Sport 1HD
20:00 Super League Interwetten: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης - Novasports 2HD
21:45 EFL Championship: Νότιγχαμ Φόρεστ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Novasports 3HD
21:45 Premier League: Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ - COSMOTE SPORT 2HD

TAGS MEDIA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΡΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ