STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - Άρης και Ολυμπιακός - Λαμία

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - Άρης και Ολυμπιακός - Λαμία
Μονομαχία Πινέδα και Μπάμπα σε αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις που ενδέχεται να διαμορφώσουν σε μεγάλο βαθμό να ξεδιαλύνουν τη μάχη του τίτλου. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Τα playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζονται με την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τη μάχη για τον τίτλο να φουντώνει για τα καλά.

Η αρχή γίνεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εκεί που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στις 17:00. Η συνέχεια δίνεται στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ στις 19:30, σε μία μονομαχία που ενδέχεται να κρίνει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής κλείνει με το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο, ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:30.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

  • 17:00 Ολυμπιακός - Λαμία / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ / Novasports Prime
  • 20:30 Παναθηναϊκός - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - Άρης και Ολυμπιακός - Λαμία
Η βαθμολογία των Playoffs πριν από την όγδοη αγωνιστική

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ