ΣΚΑΙ και Αλαφούζος ζητούν να κλείσει το MEGA

ΣΚΑΙ και Αλαφούζος ζητούν να κλείσει το MEGA

Με επιστολή του στο ΕΣΡ ο ΣΚΑΙ ζητά να ρίξει "μαύρο" στο MEGA κάνοντας λόγω για συνθήκες "αθέμιτου ανταγωνισμού" και για "παράνομη λειτουργία" του.

Ο ΣΚΑΙ με επιστολή του στο ΕΣΡ ζητά το οριστικό κλείσιμο του MEGA. Ο σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου προβάλει έξι επιχειρήματα σύμφωνα με τα οποία καλεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να ρίξει οριστικά "μαύρο" στο "μεγάλο κανάλι".

Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

1) Ο σταθμός λειτουργεί παρανόμως αφού έχει παρέλθει το τρίμηνο (28/2) από την διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και θα έπρεπε από την 1η Μαρτίου να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

2) Οι ενημερωτικοί σταθμοί με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο δεν μπορούν να αλλάξουν φυσιογνωμία και έτσι το MEGA δεν μπορεί να αλλάξει.

3) Το πρόγραμμα που μεταδίδει τώρα o συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία θεματικού περιερχομένου.

4) Ο σταθμός λειτουργεί προβάλλοντας συνεχώς επαναλήψεις κάτι που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό αφού έχει μηδενικά έξοδα και λαμβάνει έσοδα από τις διαφημίσεις.

Τέλος, επισημαίνεται στην επιστολή ότι η συνέχιση της λειτουργίας του καναλιού από τη στιγμή που οι μέτοχοί του έχουν επανειλημμένως τονίσει την πρόθεσή τους να μην τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους, το μόνο που κάνει είναι να διαιωνίζει την υπάρχουσα κατάσταση.

Η επόμενη συνεδρίαση του ΕΣΡ έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου και τότε θα εξεταστεί το περιεχόμενο της επιστολής του ΣΚΑΙ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24