MEDIA

Πόπη Τσαπανίδου, η πρώτη τηλεοπτική μεταγραφή του Μαρινάκη

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ PANORAMA PRESS

Η Πόπη Τσαπανίδου ανακοινώθηκε από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη η οποία ετοιμάζεται για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού.

Όπως είναι γνωστό η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζεται να μπει στον τηλεοπτικό χάρτη. Πότε θα συμβεί αυτό και ποιο κανάλι θα πάρει είναι γρίφοι για δυνατούς λύτες, ωστόσο ήδη έγινε η πρώτη μεταγραφή.

Η Alter Ego ανακοίνωσε την πρόσληψη της Πόπης Τσαπανίδου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η δημοσιογράφος θα αναλάβει τη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού το οποίο θα δημιουργηθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία Αλτερ Εγκο ΑΕ κατέθεσε αίτηση στο ΕΣΡ για τη διεκδίκηση μιας εκ των δύο αδειών εθνικής εμβέλειαςπου δεν διατέθηκαν με την προηγούμενη αδειοδοτική διαδικασία. Η αίτηση συνοδεύεται από την εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρεία ελέγχει το 22% του Mega το οποίο οδεύει προς κλείσιμο. Το ΕΣΡ με βάση το νόμο πρέπει να συνεδριάσει και να κρίνει την αξιοπιστία της πρότασης και στη συνέχεια να προκηρύξει την άδεια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ