LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε τον πρώτο τελικό του League Cup

Στιγμιότυπο από το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Volley League
Στιγμιότυπο από το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Volley League ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός προκρίθηκαν για 4η φορά στον τελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς και την Πέμπτη (04/04) θα δώσουν τον πρώτο τελικό της διοργάνωσης. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς του League Cup Νίκος Σαμαράς και τη διεκδίκηση του τρίτου τίτλου της σεζόν μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο έχει ξεκινήσει, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να τίθενται αντιμέτωποι την Πέμπτη (04/04).

Ο πρώτος τελικό είναι προγραμματισμένος για τις 20:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να τον παρακολουθήσετε live από το Match Center του SPORT24.

Είναι η δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 2021-22 που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς League Cup Νίκος Σαμαράς. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-2 στον πρώτο αγώνα και στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός 3-0 και είχε πάρει τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τους πράσινους να προκρίνονται στον τελικό με νίκες 3-1.

Κοινό σημείο τους οι ήττες που γνώρισαν στους ημιτελικούς του Final Four του Κυπέλλου την περασμένη Παρασκευή 29/3 στη Λάρισα.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 17:00 στο Μετς

TAGS LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ