ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σε live streaming από τον ΑΝΤ1 η κλήρωση την 1η Απριλίου

Το λογότυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Το λογότυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου © 2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μεταδοθεί σε live streaming από τον ΑΝΤ1.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου του 2022, έχει ξεκινήσει. Έχουν απομείνει πλέον 12 εισιτήρια, ώστε να γνωρίζουμε αναλυτικά τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Η κλήρωση του Παγκοσμίου θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα στην 1 Απριλίου στις 19:00 και θα μεταδοθεί σε live streaming από τον ΑΝΤ1.

Το δελτίου Τύπου του ΑΝΤ1:

Ο ΑΝΤ1 «στήνει κερκίδα» για το Μουντιάλ του Κατάρ 2022! Η καρδιά του βασιλιά των σπορ θα χτυπά αποκλειστικά εδώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή και θα διεξαχθεί χειμώνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1, την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 19:00, θα μεταδώσει ζωντανά από την Ντόχα, σε live streaming στο antenna.gr/Qatar2022, την κλήρωση για τους Ομίλους.

Μέσα από την κλήρωση, θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ την περιγραφή της θα κάνουν ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, οι οποίοι θα έχουν μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί από 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου του 2022 στο Κατάρ, 32 ομάδες θα «ριχτούν» στη μάχη και στο γήπεδο του ΑΝΤ1 θα παίξουν μπάλα οι καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου προσφέροντας κορυφαίο θέαμα για τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς».

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ