ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ

Γιωρίκας Πιλίδης: Αποχωρεί από το Survivor

Ο Γιωρίκας Πιλίδης στο survivor
Ο Γιωρίκας Πιλίδης στο survivor PRINTSCREEN

Το φαβορί του Survivor 5, ο Γιωρίκας Πιλίδης, αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για λόγους υγείας, όπως αναφέρει το NEWS 24/7.

Μια απρόσμενη αποχώρηση θα δούμε σύντομα στο Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, η οποία αναμένεται να στεναχωρήσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πιλίδη, έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας των Διασήμων αλλά και του Survivor 5 γενικότερα, ο οποίος είχε καταφέρει να αποκτήσει μεγάλο κοινό και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο για λόγους υγείας, χωρίς να γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες εκτός του Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και να καθησυχάζει τους συμπαίκτες του πως παραμένει εντός του παιχνιδιού.

Νωρίτερα, σήμερα, είχε επιβεβαιωθεί σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο 21χρονος παίκτης όντως αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας, καθώς υπήρχαν φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την παραγωγή, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Η απώλεια του Γιωρίκα Πιλίδη θα είναι βαριά, αφού αποτελούσε έναν από τους πιο δυνατούς και αθλητικούς παίκτες του Survivor 5, ενώ μεγάλη μερίδα τηλεθεατών τον θεωρούσε φαβορί και τον "έβλεπε" στον τελικό.

TAGS ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ