MEDIA

Ανανέωσε (και) την Bundesliga η Cosmote TV!

Συνεχίζει τις εξαιρετικές τηλεοπτικές κινήσεις η Cosmote TV, διαβάστε το ρεπορτάζ του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Γκαζώνει και… σαρώνει η Cosmote TV τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ανανέωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Bundesliga για ακόμη μια τριετία, ήτοι για την περίοδο 2018-21! Το καλοκαίρι είχαν ανανεωθεί, ως είχαμε αποκαλύψει , για μία σεζόν, την τρέχουσα και η νέα συμφωνία αφορά σε τριετές συμβόλαιο που "κλειδώσει" το γερμανικό πρωτάθλημα μέχρι και τη σεζόν 2020-21 στην Cosmote TV!

Η εν λόγω συμφωνία θα ανακοινωθεί προσεχώς, όπως και η αντίστοιχη, επίσης για την τριετία 2018-21, της Primera Division όπως επίσης είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα . Και τούτα έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη συμφωνία της αποκλειστικής μετάδοσης του Champions League και του Europa League για την ίδια τριετία, 2018-21 από την Cosmote TV.

Εκκρεμεί, για διετές ή τριετές συμβόλαιο, η συμφωνία για τα δικαιώματα της ιταλικής Serie A. Με βάση τα προαναφερθέντα όμως, θα είναι έκπληξη αν και αυτά δεν καταλήξουν στην Cosmote TV…

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ