Ανανέωσε (και) την Bundesliga η Cosmote TV!

Συνεχίζει τις εξαιρετικές τηλεοπτικές κινήσεις η Cosmote TV, διαβάστε το ρεπορτάζ του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Γκαζώνει και… σαρώνει η Cosmote TV τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ανανέωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Bundesliga για ακόμη μια τριετία, ήτοι για την περίοδο 2018-21! Το καλοκαίρι είχαν ανανεωθεί, ως είχαμε αποκαλύψει, για μία σεζόν, την τρέχουσα και η νέα συμφωνία αφορά σε τριετές συμβόλαιο που "κλειδώσει" το γερμανικό πρωτάθλημα μέχρι και τη σεζόν 2020-21 στην Cosmote TV!

Η εν λόγω συμφωνία θα ανακοινωθεί προσεχώς, όπως και η αντίστοιχη, επίσης για την τριετία 2018-21, της Primera Division όπως επίσης είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα. Και τούτα έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη συμφωνία της αποκλειστικής μετάδοσης του Champions League και του Europa League για την ίδια τριετία, 2018-21 από την Cosmote TV.

Εκκρεμεί, για διετές ή τριετές συμβόλαιο, η συμφωνία για τα δικαιώματα της ιταλικής Serie A. Με βάση τα προαναφερθέντα όμως, θα είναι έκπληξη αν και αυτά δεν καταλήξουν στην Cosmote TV…

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο βασιλιάς του true crime επιστρέφει στο Netflix

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24