MARKET

Τι βλέπει ένας αθλητικογράφος σπίτι του

image
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ στο Καμπ Νόου | 20 Νοεμβρίου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ στο Καμπ Νόου | 20 Νοεμβρίου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, χιλιάδες μεταδόσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα και μαζί η πλατφόρμα EON από τη NOVA που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και ένα τρομερό εργαλείο στα χέρια κάθε αθλητικογράφου, ο οποίος θέλει να βλέπει τα πάντα.

Για τον σύγχρονο αθλητικό συντάκτη που θέλει να είναι ενήμερος για τα αθλητικά δρώμενα και να παρακολουθεί όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, ένα από τα μεγαλύτερά του προβλήματα είναι το γεγονός πως πολλά εξ αυτών διεξάγονται την ίδια ώρα, σε διαφορετικό κανάλι και μοιραία θα πρέπει να μπει στη διαδικασία να επιλέξει. Ή μήπως όχι;

Η τεχνολογία σήμερα κάνει θαύματα, εξελίσσεται συνεχώς με ταχείς ρυθμούς και οι τηλεοπτικές δυνατότητες είναι άπειρες. Η πλατφόρμα EON της NOVA ήρθε να λύσει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει ένας αθλητικογράφος, ο οποίος πλέον μπορεί να παρακολουθήσει έναν αγώνα της αρεσκείας του ακόμα κι αν αυτός έγινε... μια εβδομάδα πριν.

Catch Up 7 ημερών και παύση ακόμα και του live προγράμματος

Είναι τόσο πλούσιο το περιεχόμενο της NOVA, που είναι πρακτικά αδύνατο να μπορεί να τα βλέπει όλα ζωντανά την ίδια στιγμή. Υπάρχει όμως η λύση...

Το Catch Up 7 ημερών για το live πρόγραμμα είναι μια υπηρεσία διαθέσιμη στα περισσότερα κανάλια και η ΕΟΝ σου προσφέρει τη δυνατότητα να "γυρίσεις" πίσω το χρόνο μέχρι και επτά ημέρες και να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου ματς που δεν πρόλαβες να δεις live. Μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή, να γυρίσεις προς τα πίσω ή να το διακόψεις και να συνεχίσεις την παρακολούθηση αργότερα. Με αυτόν τον τρόπο δεν χάνεις τίποτα και μπορείς να δεις τα πάντα, όποια ώρα επιθυμείς.

Μπορεί, δε, να υπάρξει παύση προβολής ακόμα και του live προγράμματος. Σκεφτείτε ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει αμφισβητούμενες φάσεις που κρίνουν τον αγώνα και έχουν προκαλέσει ντόρο. Με την ΕΟΝ έχει κάποιος την δυνατότητα να διακόψει οποιαδήποτε στιγμή το ζωντανό περιεχόμενο και να βλέπει ξανά και ξανά όποια φάση θεωρεί κομβική.

Αθλητική πανδαισία και αποκλειστικό premium περιεχόμενο

Η Super League είναι αναμφίβολα το τηλεοπτικό "φιλέτο" όσον αφορά στο αθλητικό προϊόν που προσφέρει η NOVA στους συνδρομητές της. Το ντέρμπι στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και αναμένεται να καθηλώσει τους Έλληνες φιλάθλους, ενώ το περιμένουν πώς και πώς και οι αθλητικοί συντάκτες, οι οποίοι μπορούν να... ξεσκονίσουν κάθε φάση, όποιο σημείο θέλουν να δουν ξανά και ξανά, να το σχολιάσουν και να το αναλύσουν. Πολλές φορές μέχρι σήμερα υπήρχε η ανάγκη ενός επιπλέον ριπλέι για ένα πέναλτι, ένα γκολ, ένα VAR check. Τώρα μπορεί ο ίδιος να την τσεκάρει όσες φορές θέλει!

Στη La Liga που φέτος βρίσκεται στο πρόγραμμα της NOVA, η τιτανομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (12/12, 22:00) στρέφει όλα τα βλέμματα στην ισπανική πρωτεύουσα. Μια μάχη τίτλου ανάμεσα στην Βασίλισσα του Κάρλο Αντσελότι και την πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν που θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα. Νωρίτερα, η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα του Τσάβι μάχεται στην Παμπλόνα με την Οσασούνα και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου, μετά το Klassiker με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, υποδέχεται τη Μάιντς (11/12, 16:30), ενώ την ίδια ώρα οι Βεστφαλοί δοκιμάζονται στο Μπόχουμ, σε δυο πολύ κομβικές αναμετρήσεις. Στη Ligue 1 που πλέον αγωνίζεται και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, Λιονέλ Μέσι, ο άνθρωπος που κατέκτησε την 7η Χρυσή Μπάλα της τεράστιας καριέρας του, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται σε ένα κλασικό ντέρμπι την Μονακό (12/12, 21:45). Πώς θα αντιδράσουν οι Παριζιάνοι μετά το σοκ του τραυματισμού του Νεϊμάρ; Οι Μονεγάσκοι δεν αστειεύονται και θέλουν να κάνουν τη... ζημιά στο Παρκ ντε Πρενς.

Από 'κει και πέρα, η EuroLeague αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά χαρτιά της NOVA, που έχει στο πρόγραμμά της την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο άθλημα, με τη συμμετοχή φυσικά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν επικίνδυνη έξοδο με τους... ομόχρωμούς τους από τη Σερβία, τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο αντιμετωπίζουν στο Βελιγράδι (9/12, 20:00), ενώ το τριφύλλι φιλοξενεί την Αλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (10/12, 21:00). Πολύ κομβικά παιχνίδια για τη συνέχεια, τα οποία θα μαγνητίσουν τους Έλληνες φιλάθλους.

Όλα αυτά τα ματς και πολλά ακόμη μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος ακόμα και μια εβδομάδα μετά, αλλά φυσικά να εστιάσει και στα σημεία που θέλει και κρίνει ότι τον ενδιαφέρουν. Πανδαισία αθλητικής δράσης...

Το πρόγραμμα της NOVA με τα εννέα αθλητικά κανάλια και τους 3.000 αγώνες πολλών διαφορετικών αθλημάτων και διοργανώσεων είναι πολύ πλούσιο, όπου πραγματικά ένας αθλητικογράφος αδυνατεί να τα δει όλα την ίδια στιγμή. Με την EON, λοιπόν, ξανασυστήνει την τηλεόραση στην Ελλάδα και αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα, συνδυάζοντας πρωτοποριακή τεχνολογία με συναρπαστικό αποκλειστικό premium περιεχόμενο.

Εύκολη και άμεση πρόσβαση σε Live στατιστικά

Τέλος, με το EON Sports Mode η ΕΟΝ μπορείς να έχεις πρόσβαση σε Live στατιστικά κατά την διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα. Ευλογία για κάθε αθλητικογράφο που διαθέτει έναν τεράστιο "σύμμαχο", ένα απίστευτο εργαλείο στα χέρια του, καθώς παρακολουθεί ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της δουλειάς του ή για την απόλαυσή του και την ίδια στιγμή μπορεί να τσεκάρει στοιχεία που θα τον βοηθήσουν στην ανάλυσή του και στην κατανόηση όλων όσων συμβαίνουν εκείνη την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο.

Ολοκληρωμένη εμπειρία EON οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ