MARKET

Τι σχέση έχει μια περίοδος στο Eurobasket με την Hellas Direct

Μπάλα στο Eurobasket του 2017
Μπάλα στο Eurobasket του 2017 2017 AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Σε μία περίοδο του Eurobasket μπορούν να γίνουν πολλά, η Hellas Direct μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα και μόλις σε εννέα λεπτά με το Fast Track. Από το συμβάν, στο συνεργείο σε χρόνο ρεκόρ.

Η ώρα του Eurobasket πλησιάζει. Την 1η Σεπτεμβρίου γίνεται το τζάμπολ σε μία διοργάνωση με μεγάλα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθεί σε Ιταλία, Τσεχία, Γερμανία και Γεωργία. Η Εθνική μας ομάδα θα είναι παρούσα φυσικά σε αυτό το ραντεβού με πρώτο στόχο την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου έπειτα από το 2005.

Στις 2 Φεβρουαρίου η Ελλάδα μπαίνει στο τουρνουά με αντίπαλο την Κροατία στο Mediolanum Forum στο Μιλάνο. Κάθε λεπτό στα παιχνίδια της Εθνικής θα είναι κρίσιμο. Κάθε περίοδος θα είναι καθοριστική, καθώς μέσα σε 10 λεπτά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μεγάλα καλάθια και τρίποντα που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Τι σχέση μπορεί να έχει μία περίοδος ενός αγώνα μπάσκετ με την Hellas Direct. Η απάντηση είναι ο χρόνος. Μία περίοδος διαρκεί δέκα λεπτά παιχνιδιού. Κάτι που σημαίνει πως συν τα timeouts ή τα φάουλ, αυτός ο χρόνος επεκτείνεται. Στην Hellas Direct, την αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία νέας γενιάς, από την άλλη, δεν αρέσουν οι... προθεσμίες που δεν χρειάζονται, ακόμη κι αν προβλέπονται.

Το ρεκόρ των εννέα λεπτών

Η Hellas Direct μετακινείται Fast Track. Που σημαίνει πως ναι μεν υπάρχουν 7ήμερες προθεσμίες για να απαντήσει μία ασφαλιστική εάν αναλαμβάνει υπαιτιότητα ενός ατυχήματος. Αλλά αν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την Hellas Direct, προωθεί το ασφαλισμένο όχημα στο συνεργείο παράλληλα με τα διαδικαστικά. Όλα γίνονται όπως προβλέπονται και ο οδηγός δεν μένει δίχως αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχει λόγος.

Η γραφειοκρατία είναι μηδενική, η ταχύτητα, η ηρεμία και η διαφάνεια μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Η τεχνολογία γίνεται χρήσιμος σύμμαχος, καθώς ο ασφαλισμένος μπορεί μόνος του να στείλει φωτογραφίες από το συμβάν για την αξιόλογη της ζημιάς. Ο χρόνος που σώζεται είναι πολύτιμος, καθώς δεν υπάρχει αναμονή για την λήψη των στοιχείων και ο φάκελος ανοίγει την ίδια στιγμή από την Hellas Direct.

Έτσι, η Hellas Direct πέτυχε ένα μεγάλο ρεκόρ: Μόλις εννέα λεπτά από την καταγραφή του συμβάντος μέχρι την έγκριση για την επισκευή στο συνεργείο. Υπήρξε μάλιστα περιστατικό που δόθηκε το πράσινο φως, ώστε να πάει το όχημα στο συνεργείο πριν καν ο οδηγός φύγει από το σημείο του ατυχήματος. Τόσο γρήγορα!

Με λίγα λόγια, όλα αυτά η Hellas Direct τα κάνει πραγματικότητα σε πολύ λιγότερο από όσο διαρκεί μία περίοδος σε αγώνα μπάσκετ. Και το κυριότερο χωρίς να υπάρχουν το άγχος και η πίεση που θα έχουν οι παίκτες στο Eurobasket, ώστε να φτάσουν στην επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ