MARKET

10 tips για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket με την παρέα

10 tips για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket με την παρέα

Το EuroBasket βρίσκεται στην κορύφωσή του και εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν να ζήσουν αυτή ακριβώς τη συγκίνηση και την αγωνία που προσφέρει η βραδιά του τελικού. Δεν είναι κάτι άλλωστε, που ζεις κάθε εβδομάδα, οπότε οφείλεις στον εαυτό σου να το κάνεις να αξίζει.

Για να απολαύσεις, λοιπόν, την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket σου έχουμε ετοιμάσει 10 απλά tips, που θα απογειώσουν την εμπειρία σου και θα σε κάνουν να βάλεις Δέκα στην μπασκετική απόλαυση. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

Νο1. Η παρέα

Για πολλούς είναι μία καλή ευκαιρία για να ξανασμίξει η παρέα, γιατί ως γνωστόν δεν είθισται να παρακολουθεί κανείς μόνος του τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Χρειάζεται η παρέα, και όχι μία απλή παρέα, αλλά η σωστή. Να είσαι με εκείνους βρε παιδί μου, που δεν θα σε παρεξηγήσουν όταν πεταχτείς όρθιος ουρλιάζοντας για το τρίποντο που μπήκε στη λήξη του χρόνου.

Νο2. Ο άνετος καναπές

Μιλάμε τουλάχιστον για 40 λεπτά συν τις διακοπές ανάμεσα στις περιόδους και το ημίχρονο , συν τον έξτρα χρόνο της παράτασης -εάν υπάρξει. Σαφώς, λοιπόν, και απαραίτητη προϋπόθεση για μία ονειρική βραδιά τελικού EuroBasket είναι ο άνετος και αναπαυτικός καναπές ή έστω η άνετη πολυθρόνα.

Νο3. Ο καλός γείτονας

Όταν μιλάμε για τελικό, και δη για τελικό EuroBasket ο χαμός είναι δεδομένος. Δεν υπάρχει το mute, όλα είναι στο κόκκινο. Και ο ήχος από την τηλεόραση και οι φωνές. Οπότε τι χρειάζεσαι, ώστε να μην έχεις προβλήματα και φασαρίες; Καλούς και βολικούς γείτονες, που να έχουν κατανόηση και να αγαπούν το μπάσκετ. Και γιατί όχι; Ίσως και να βρεθείτε να παρακολουθείτε τον αγώνα μαζί.

Νο4. Άφθονα drinks

Αν μη τι άλλο, ματς και πόσο μάλλον τελικός EuroBarket ξεροσφύρι δεν γίνεται. Σημαντική παράμετρος για μία τέλεια βραδιά, είναι να υπάρχουν άφθονα drinks, είτε πρόκειται για μπύρες, είτε για αναψυκτικά, είτε οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Νο5. Ο σωστός κλιματισμός

Ως γνωστόν στα μεγάλα ματς, όπου κρίνονται τίτλοι, μετάλλια κ.ο.κ. η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη, η φωνή κλείνει, οι φλέβες πετάγονται και αυτό που χρειάζεσαι είναι σίγουρα καλό κλιματισμό στον χώρο. Ή ένα ανοιχτό παράθυρο βρε αδερφέ (δες παραπάνω κανόνα με γείτονες).

Νο6. Ο κατάλληλος φωτισμός

Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε φωταψίες. Φρόντισε να υπάρχει ο σωστός φωτισμός, που να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Δεν θέλεις ούτε απόλυτο σκοτάδι, αλλά ούτε κι όλα τα φώτα ανοιχτά. Κάνε τις δοκιμές σου και φτιάξε τον ιδανικό για σένα και την παρέα σου φωτισμό.

Νο7. Μεγάλη οθόνη

Η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός έχει ανάγκη καλή τηλεόραση, και όπου καλή τηλεόραση βάλε μεγάλη οθόνη ή βρες έναν φίλο που έχει. Να παρακολουθείς και να ευχαριστιέσαι το θέαμα, σαν να ήσουν εκεί.

Νο8. Έξτρα ήχος

Τι είναι αυτό που αλλάζει μία ταινία στο cinema από το να τη δεις στο σαλόνι του σπιτιού σου; Εκτός από την μεγάλη οθόνη είναι η ένταση του ήχου, η οποία αυξάνει την εμπειρία στο μέγιστο. Εξοπλίσου λοιπόν με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα αξεσουάρ ήχου που θα απογειώσουν το θέαμα του τελικού. Ή απλά… τερμάτισέ το!

Νο9. Καλή διάθεση

Ό,τι κι αν κάνεις για να επιτύχει, για να το ευχαριστηθείς και να περάσεις καλά πρέπει να υπάρχει εξαρχής η καλή διάθεση. Και το σπίτι θα λερώσεις, και εκτός διατροφής θα βγεις, θα φωνάξεις και λίγο παραπάνω, δεν έγινε κάτι. Γι' αυτό είναι τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, για να σε βγάζουν που και που... εκτός προγράμματος και να ζεις τελικά τη στιγμή στο απόλυτο!

Νο10.Τα καλύτερα brioche Burger & Hot Dogs, φυσικά από το Δέκα του Καραμολέγκου

Ο Βασιλιάς της βραδιάς μετά το ίδιο το Μπάσκετ, είναι το φαγητό. Πρόσεξε, για την απόλυτη βραδιά τελικού, δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο:

10 tips για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket με την παρέα


10 tips για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket με την παρέα

Φρόντισε να προμηθευτείς από τα ράφια των super markets τα αφράτα, βουτυρένια σε γεύση και άρωμα ψωμάκια Δέκα Brioche Burger, αλλά και Brioche Hot Dog Καραμολέγκος και φτιάξε μόνος σου «δεκα-νόστιμες» προτάσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

10 tips για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket με την παρέα
10 tips για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket με την παρέα
10 tips για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά τελικού EuroBasket με την παρέα

Με απλά λόγια, φέρε το ποιοτικό, "πειραγμένο" street food στο σπίτι σου. Γιατί; Γιατί είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του αλμυρού, όσο και για εκείνους που ψηφίζουν "γλυκές απολαύσεις". Δοκίμασέ τα λοιπόν, με ένα ζουμερό μπιφτέκι, αλλά και με κρέμα σοκολάτας, φρούτα και σαντιγύ... και θα μας θυμηθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ