EUROBASKET

Τ. Ντόρσεϊ και Π. Καλαϊτζάκης στον ΟΠΑΠ: "Η Εθνική Ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά στο Ευρωμπάσκετ"

Τ. Ντόρσεϊ και Π. Καλαϊτζάκης στον ΟΠΑΠ: "Η Εθνική Ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά στο Ευρωμπάσκετ"

Τι λένε για τον αυριανό αγώνα με τη Μ. Βρετανία και το ντεμπούτο του Δ. Ιτούδη

Η Εθνική Ομάδα δίνει αύριο (20:00), στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό της Λάρισας, το τελευταίο παιχνίδι της στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία.

Οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για το αυριανό ματς, στο οποίο η Εθνική Ομάδα χρειάζεται τη νίκη, αφού τα αποτελέσματα της πρώτης προκριματικής φάσης μεταφέρονται στη δεύτερη.

Αναφέρονται στον Δημήτρη Ιτούδη που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τονίζουν ότι η Εθνική Ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά στο Ευρωμπάσκετ.

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις στον ΟΠΑΠ των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη:

Ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ ανέφερε: "Είμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με περηφάνια και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας για το παιχνίδι στις 30 Ιουνίου. Να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το καλοκαίρι, κοιτώντας το Eurobasket.

Υπάρχουν πάρα πολλά νέα παιδιά με διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικές ηλικίες σε αυτή την ομάδα, οπότε ο κόουτς θα μας βοηθήσει όλους να βρεθούμε όλοι μεταξύ μας. Ο κόουτς είναι ένας από τους καλύτερους. Θα μας δώσει ενέργεια, θα μας δώσει όλη τη γνώση την οποία έχει γι' αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα θα δούμε τι θα συμβεί.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον Γιάννη. Είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, γι' αυτό είναι σημαντικό να τον έχουμε. Ελπίζουμε να έρθει και να μας βοηθήσει γι' αυτά τα παιχνίδια, να τον συναντήσουμε, να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε".

Ο 23χρονος φόργουορντ συμπλήρωσε από την πλευρά του: "Είναι πολύ σημαντικό το ματς γιατί στο πρώτο παιχνίδι εκεί μέσα είχαμε ηττηθεί, δυστυχώς. Σίγουρα με μια νίκη θα έχουμε την πρωτιά στον όμιλο.

Ο κόουτς είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές με αρκετούς τίτλους και σαν βοηθός στον Παναθηναϊκό και σαν πρώτος με την ΤΣΣΚΑ. Θα είναι κάτι αρκετά μεγάλο και για μας τους παίκτες αλλά και γενικά για την Ελλάδα. Όπως το βλέπω εγώ, δεν υπάρχει ταβάνι και γιατί να μην φτάσουμε μέχρι τα τελικά.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις στη διάθεσή σου τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ