MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΩΡΑ για... Κύπελλο

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΩΡΑ για... Κύπελλο

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Από τα πρωταθλήματα του τετραημέρου, στις διοργανώσεις Κυπέλλου και Λιγκ Καπ ανά την Ευρώπη μεσοβδόμαδα. Η άτυπη «σκυταλοδρομία» συνεχίζεται μέσα στον Γενάρη και μπροστά μας έχουμε ένα κουπόνι που χρειάζεται ιδιαίτερη... αποκρυπτογράφηση, καθώς και προ εβδομάδος είδαμε ότι δεν αποτελούν όλα τα ματς στοιχηματικές ευκαιρίες.

Το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται στη φάση των «16» και αναμένουμε τις πρώτες ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια των προημιτελικών. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ηρακλή Ψαχνών και από τη στιγμή που οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου έχουν στις αποσκευές τους το 3-0 της «Λεωφόρου», μπορούν να θεωρούν εαυτούς ασφαλείς. Άλλωστε, το Κύπελλο προσφέρει τον μόνο δρόμο για τη διεκδίκηση ενός τροπαίου στις τάξεις του «τριφυλλιού».

Ξεκάθαρο φαβορί είναι και ο Ατρόμητος, ο οποίος περιμένει τον Παναιτωλικό, με... κάβα το 2-0 του Αγρινίου. Η Καλλονή νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-0 και αυτό το σκορ καλείται να υπερασπιστεί, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στη Νίκη Βόλου (3-1) και καλείται να αποδείξει, αν προκριθεί, ότι μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Στη Γαλλία, το Λιγκ Καπ έχει προχωρήσει, βρίσκεται στα προημιτελικά και από τη στιγμή που ο νικητής της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Τα «εμπορικά» ζευγάρια των «8» είναι δύο, με την Μπορντό να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λυών να περιμένει τη Μαρσέιγ στο «Ζερλάν». Στο πρώτο ματς, οι «γιρονδίνοι» δείχνουν ότι μπορούν να κυνηγήσουν την 4η θέση που οδηγεί ούτως ή άλλως στη 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και το ματς με τη... ζάμπλουτη Παρί ισοδυναμεί με τεράστια πρόκληση.

Εξάλλου, αν κάποιος έχει στόχο να γίνει βασιλιάς στη ζούγκλα θα πρέπει να σκοτώσει το λιοντάρι και οι Παριζιάνοι είναι ακριβώς αυτό στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Μαρσέιγ και Λυών έχουν χάσει έδαφος και ο νικητής της μεταξύ τους κόντρας αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ανάλογες προσδοκίες έχουν και οι έτεροι μνηστήρες της διοργάνωσης, Τρουά, Εβιάν, Ναντ και Νις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, όχι επειδή οι προπονητές των περισσότερων σταμάτησαν να σνομπάρουν τον θεσμό (είναι δεδομένο ότι οι αρκετοί θα παρατάξουν τις ομάδες τους με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα), αλλά επειδή ρίχνεται στη μάχη η Μίλαν (υποδέχεται τη Σπέτσια που αγωνίζεται στη Serie B). Οι «ροσονέρι» μονοπώλησαν την επικαιρότητα το βράδυ της Κυριακής για όλους τους λάθος λόγους.

Προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σασουόλο μόλις στο 13', για να δεχθούν τέσσερα γκολ μέχρι το 47' και να ηττηθούν εν τέλει με 4-3! Ο τεχνικός Μαξ Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν μετά από 3,5 χρόνια στον πάγκο και μία κακή χρονιά για τους Λομβαρδούς γίνεται ακόμη χειρότερη. Το Κύπελλο πάντως προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και από τη στιγμή που αυτός ο στόχος μέσω του πρωταθλήματος φαντάζει άπιαστος, αναμένουμε την αντίδραση της ομάδας του Μάουρο Τασότι (υπηρεσιακός).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ