MARKET

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του άνδρα σε κάθε πρόκληση

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του άνδρα σε κάθε πρόκληση

Η καθημερινότητα ενός άνδρα είναι γεμάτη προκλήσεις και όλοι μας έχουμε έναν μεγάλο σύμμαχο ο οποίος πάντα φροντίζει να μας βγάζει ασπροπρόσωπους.

Στρες, πίεση, ατελείωτο τρέξιμο είναι μόνο ορισμένα απ' όσα αντιμετωπίζει ένας άνδρας στη σύγχρονη καθημερινότητά του. Εκεί όπου οι προκλήσεις πραγματικά είναι πολλές και ασταμάτητες.

Από το 1975 ο άνδρας έχει στο χέρι του έναν μεγάλο σύμμαχο σε όλη αυτή τη μάχη διαρκείας. Φυσικά, αναφερόμαστε στο ULTREX, το σαμπουάν το οποίο φροντίζει πάντα να σε βγάζει ασπροπρόσωπο.

Η τριπλή του δράση κατά της πιτυρίδας** εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα φροντίζει τα μαλλιά σου από τη λιπαρότητα, ενώ περιορίζει και την ξηροδερμία.

Η επιλογή του Κριστιάνο δεν είναι τυχαία

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεργάζεται με το ULTREX MEN για να προσφέρει σε όλους εμάς το Legend by CR7, το οποίο σχεδιάστηκε για δραστήριους άνδρες που αγωνίζονται όπως εκείνος, για υγιή και καθαρά μαλλιά, αναζητώντας έναν δυναμικό σύμμαχο στην απαιτητική καθημερινότητά τους.

Ο Πορτογάλος θρύλος του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι ένας από τους αθλητές που προσέχουν την εμφάνισή τους και παράλληλα έχει μια έντονη καθημερινότητα γεμάτη από προπονήσεις και αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο.

Για αυτό το λόγο θέλει να έχει αυτοπεποίθηση σε κάθε του βήμα. Έτσι σε συνεργασία με το ULTREX δημιούργησαν ένα σαμπουάν που φέρει την υπογραφή του σχεδόν σε όλα τα στοιχεία του, από το άρωμα μέχρι τη σχεδίαση του μπουκαλιού. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα

Εάν κι εσύ δεν θες να αφήσεις τη φροντίδα των μαλλιών σου στην τύχη τότε η επιλογή του ULTREX είναι μονόδρομος. Άλλωστε, πέρα από τον Κριστιάνο Ρονάντο η πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού το επιλέγει κάτι που το καθιστά ως το Νο1 αντρικό σαμπουάν στην Ελλάδα*.

Για αυτό δεν έχεις παρά να βάλεις το ULTREX και στη δική σου καθημερινότητα και άφησέ το να προστατέψει τα μαλλιά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση.

Επίλεξε μια από τις εξιδεικευμένες σειρές για όλες τις ανάγκες (όπως είναι η λιπαρότητα, η ξηροδερμία, η αναδόμηση, η θρέψη και ο βαθύς καθαρισμός) και ξέγνοιασε από το άγχος της φροντίδας των μαλλιών σου.

*στοιχεία πωλήσεων σε όγκο-αξία στην κατηγορία «Σαμπουάν για άνδρες», μετρήσεις Nielsen (περίοδος 12 μηνών, λήγουσα 12/21). Copyright 2022, NielsenIQ.

**χωρίς ορατές νιφάδες με συχνή χρήση.

Τα social accounts του ULTREX

IG: https://www.instagram.com/ultrexgr/

FB: https://www.facebook.com/ultrexgr

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCoSrjLDm6lp0JnB50lYr0NQ

Site: https://www.clearhaircare.com/gr/home.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ