MARKET

Με το HUAWEI WATCH GT Runner εσύ τρέχεις και το ρολόι σου δουλεύει

Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner
Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner HUAWEI

Το HUAWEI WATCH GT Runner ήρθε για να κάνει τη ζωή σου εύκολη και την προπόνησή σου ακόμα ευκολότερη. Το νέο smartwatch της HUAWEI δεν ξεχωρίζει μόνο για το σπορ look του, αλλά αναλαμβάνει να καταστήσει πιο αποδοτική κάθε σου αθλητική δραστηριότητα.

Η άθληση πλέον είναι κομμάτι της ζωής των περισσότερων ανθρώπων. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλοι μας γυμναζόμαστε, προσέχουμε την εικόνα μας και ασφαλώς φροντίζουμε για τη σωματική μας κατάσταση, θέλοντας η απόδοσή μας να φτάνει τα μέγιστα.

Εδώ έρχεται και κουμπώνει άψογα το νέο HUAWEI WATCH GT Runner. Ας ξεκαθαρίσουμε αρχικά, ότι δεν χρειάζεται να είσαι δρομέας για να απολαύσεις όλα τα οφέλη που σου προσφέρει η HUAWEI μέσω αυτής της νέας τεχνολογίας.

Δεν χρειάζεται ούτε να είσαι γυμναστής ή αθλητής, ούτε να ξημεροβραδιάζεσαι σε γυμναστήρια. Το μόνο που χρειάζεται είσαι να αγαπάς την εξέλιξη και να είσαι πρόθυμος να βελτιώσεις την προπόνησή σου

Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner
Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner HUAWEI

Πολλοί μπορεί να σκεφτούν "Ακόμα ένα smartwatch" κι αυτό ίσως να είναι και το μεγαλύτερο λάθος. Δεν πρόκειται ωστόσο, για ένα ακόμη αθλητικό έξυπνο ρολόι και αυτό θα σου το αποδείξουμε ευθύς αμέσως.

Εξαιρετικά ελαφρύς σχεδιασμός

Σίγουρα έχεις φορέσει έστω μία φορά στη ζωή σου ρολόι, το οποίο λόγω βάρους ενοχλούσε τον καρπό σου ή το λουρί ήταν έτσι κατασκευασμένο που σε ενοχλούσε. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Γιατί το HUAWEI WATCH GT Runner, εκτός το ότι είναι στυλάτο, ζυγίζει ελάχιστα και είναι άνετο.

Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner
Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner HUAWEI

Η λωρίδα, από την άλλη, είναι φτιαγμένη από αντιβακτηριδιακή σιλικόνη και αντέχει στο νερό και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για τον ιδρώτα ούτε για τυχόν βρωμιές κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ένα smartwatch για όλα τα μέτρα

Ανεξαρτήτως του προπονητικού επιπέδου στο οποίο βρίσκεσαι, το HUAWEI WATCH GT Runner καταγράφει τόσο τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όσο και τη φυσική κατάσταση ενώ αθλείσαι.

Αυτό του επιτρέπει να σχεδιάζει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης, κατάλληλο και δομημένο βάσει των αναγκών σου, με αποτέλεσμα να σου προσφέρει μια επαγγελματική εμπειρία προπόνησης.

Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner
Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner HUAWEI

Για κάθε βήμα που κάνεις, η νέα HUAWEI TruSeenTM 5.0+ τεχνολογία προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής συχνότητας και της συγκέντρωσης του οξυγόνου, ενώ η εσωτερική, κρυφή κάμερα, συνδυαστικά με την τεχνολογία Dual-Band Five-System GNSS, καταγράφουν με τον πιο αξιόπιστο τρόπο την πορεία σου και προσφέρουν ακριβή εντοπισμό.

To HUAWEI WATCH GT Runner διαθέτει επίσης, ένα ενσωματωμένο υψομετρικό βαρόμετρο, που ενισχύει τη δυνατότητα προσανατολισμού και άρα, σου εξασφαλίζει μια ασφαλή πλοήγηση οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Επαγγελματική προπόνηση όπου κι αν βρίσκεσαι

Την ίδια στιγμή το επαγγελματικό σύστημα προπόνησης HUAWEI TruSportTM καταγράφει την ένταση της προπόνησης, τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης μετά την άσκηση κ.ά. Μέσω μάλιστα, του Running Ability Index (RAI) αξιολογείται η ικανότητά σου να τρέξεις, γεγονός που σε βοηθά να κρίνεις αντικειμενικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, αλλά και να επιτύχεις τον πιο υψηλό σου στόχο.

Αυτό συμβαίνει γιατί παρουσιάζονται στοιχεία όπως το επίπεδο κόπωσης, η αερόβια/αναερόβια πίεση, που σε βοηθούν να αξιολογήσει την κατάστασή σου και να προχωρήσεις κατά συνέπεια σε λογικές προσαρμογές στο πρόγραμμά σου, προκειμένου να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ένα ρολόι, πολλές μέρες αντοχής

Ένα από τα αδύναμα σημεία πολλών smartwatch είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Η HUAWEI φρόντισε η μπαταρία να είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σε ανησυχήσει.

Και τα κατάφερε. Το HUAWEI WATCH GT Runner δεν πρόκειται να σε προδώσει, καθώς σε συνηθισμένα επίπεδα χρήσης η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει έως και 14 ημέρες και έως 8 με υπερβολική χρήση.

Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner
Το νέο HUAWEI WATCH GT Runner HUAWEI

Παράλληλα, δεν έχει περιοριστεί μόνο στις αθλητικές καινοτομίες, αλλά στόχος είναι να καλύπτει κάθε όψη της ζωής σου και όχι μόνο το αθλητικό κομμάτι ή το κομμάτι της υγείας.

Έτσι, ενώ τρέχεις και κάνεις τη γυμναστική σου έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια είτε μέσω ακουστικών είτε μέσω κάποιου ηχείου, διαλέγοντας από μια λίστα έως και 500 κομματιών, αφού ο αποθηκευτικός χώρος είναι πολύ μεγάλος.

Συμβατότητα με Android και iOS

Το HUAWEI Watch GT Runner είναι απολύτως συμβατό με οποιαδήποτε Android ή iOS. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή HUAWEI Health App.

Μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τα προγράμματα άσκησης στην εφαρμογή σύμφωνα με το ιστορικό τρεξίματος που έχεις, με τα προσωπικά σου σωματικά χαρακτηριστικά και με τους προπονητικούς στόχους που έχεις θέσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο την προπόνησή σου, καθώς και να επιλέγεις την αποτελεσματικότερη για σένα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ