ΓΕΝΙΚΑ

Η Kaizen Gaming στηρίζει τους εργαζόμενους της, με την παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης €1,5εκ.

Η Kaizen Gaming στηρίζει τους εργαζόμενους της, με την παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης €1,5εκ.

Η Kaizen Gaming έχει θέσει τους εργαζόμενους της, στις 12 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής της απόφασης.

Στην κατεύθυνση αυτή και με επίγνωση της σημαντικής αύξησης του κόστους ζωής, η εταιρία προχώρησε στην παροχή έκτακτης οικονομικής βοήθειας €1.000 σε κάθε εργαζόμενο.

Η Kaizen Gaming, είναι σήμερα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πολυεθνικές στην Ελλάδα, η οποία στη διάρκεια του 2022 δημιούργησε 800 νέες θέσεις εργασίας. Η εταιρία απασχολεί 1.500 εργαζόμενους, 31 διαφορετικών εθνικοτήτων και διατηρεί έναν πολύ ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης, στοχεύοντας να δημιουργήσει 1.000 ακόμα θέσεις εργασίας μέσα στο 2023. Παράλληλα, μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθούν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Kaizen Campus στο Μαρούσι, που θα στεγάσουν τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Στόχος της Kaizen Gaming είναι ο συνδυασμός της επιχειρηματικής ανάπτυξης και η διατήρησή της ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, γεγονός που την έχει οδηγήσει στις πρώτες θέσεις των Best Workplaces στην Ευρώπη για το 2021.

TAGS ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ