VIRAL

Επικό video με τον "μεθυσμένο" Ουγκουνσότο να καλεί όλους να λάβουν μέρος στον ημιμαραθώνιο της Κρήτης

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο σε διαφημιστικό για τον ημιμαραθώνιο της Κρήτης
Ο Πάτρικ Ογκουνσότο σε διαφημιστικό για τον ημιμαραθώνιο της Κρήτης PRINT SCREEN

Μέσω ενός επικού video με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Ογκουνσότο ο ΑΘΛΗ.Σ.Υ. καλεί τον κόσμο να λάβει μέρος στον 7ο ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου.

Τον πλέον όμορφο τρόπο για να παρουσιάσουν, διαφημίσουν και παράλληλα να καλέσουν τον κόσμο να λάβει μέρος στον 7ο ημιμαραθώνιο της Κρήτης βρήκαν οι άνθρωποι του ΑΘΛΗ.Σ.Υ.

Οι εμπνευστές του video είχαν την ιδέα να χρησιμοποιήσουν τον Πάτρικ Ογκουνσότο ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή στο διαφημιστικό σποτάκι για να προωθήσουν τον ημιμαραθώνιο Κρήτης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστήες μαζί με δύο γιαγιάδες τρέχει στα στενά ενός χωριού της Κρήτης μέχρι να έρθει η ώρα να κάνει ένα διάλλειμα και να πιει... μια, δύο, τρεις ρακιές και να γίνει τύφλα που να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.

Και εν συνεχεία να αναρωτηθεί με την γνωστή ατάκα του: "Πώς γκένεν αυτό;".

Η ανακοίνωση του συλλόγου ΑΘΛΗ.Σ.Υ:

"Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ. διοργανώνει για 7η χρονιά τον πολυσυζητημένο Ημιμαραθώνιο Κρήτης στις 01 Οκτωβρίου 2023 και τους παράλληλους αγώνες 5χλμ, 10χλμ, 1000μ για τα παιδιά και ΑΜΕΑ 200μέτρων. Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ