LIFESTYLE

Το SPORT24 ξαναπάει εκδρομή και σε θέλει και φέτος μαζί του

Το SPORT24 ξαναπάει εκδρομή και σε θέλει και φέτος μαζί του

Ένα μήνα πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, παίρνουμε την τελευταία βαθιά ανάσα με τον καλύτερο τρόπο, παρέα με τους αναγνώστες μας. Διοργανώνουμε λοιπόν για άλλη μια χρονιά ένα ΠΣΚ για 16 αναγνώστες μας και δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή για να είσαι κι εσύ στην παρέα μας.

Τι θα κάνουμε αυτό το τριήμερο; Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε ωραία. Όπως θα καταλάβεις και από το βίντεο της περυσινής μας εξόρμησης στην ορεινή Αχαΐα.

Φέτος θα περάσουμε ακόμα καλύτερα.

Όχι απλά γιατί είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για αυτή την εκδρομή, όχι μόνο επειδή το Σαββατοκύριακο της εκδρομής έχει αγωνιστική δράση την οποία θα παρακολουθήσουμε μαζί σας αλλά και γιατί οι εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει για όλους εσάς είναι πολύ δυνατές.

Το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου θα αναχωρήσουμε για έναν χειμερινό προορισμό σε νομό της Πελοποννήσου και το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Ας δούμε όμως λίγο και ποιοι θα είναι στην παρέα. Φυσικά κάποιοι θα μείνουν πίσω στο site για να συνεχίσουν απρόσκοπτη την αθλητική ενημέρωση αλλά πολλοί από εμάς θα είναι εκεί, στην εκδρομή, μαζί σας. Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Βασίλης Σκουντής, Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου θα είναι στο team το οποίο μαζί με 16 αναγνώστες (8 αναγνώστες plus κάποιον φίλο τους) θα περάσει ένα τριήμερο σαν παρέα.

Το πού θα μείνουμε ακριβώς θα σας το αποκαλύψουμε την ημέρα της αναχώρησής μας. Μπορούμε όμως να σας δώσουμε μερικές πληροφορίες για το τι θα κάνουμε εκεί:

  • Θα μείνουμε σε ένα φοβερό χειμερινό ξενοδοχείο.
  • Θα διασκεδάσουμε με παιχνίδια, quiz και άλλες δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το team του SPORT24.
  • Θα γίνουμε ένα με τη φύση μέσα από δραστηριότητες και το Σάββατο και την Κυριακή.
  • Θα δούμε παρέα αναμετρήσεις της Euroleague και της Superleague.
  • Θα μιλήσουμε για ό,τι αφορά έναν φίλαθλο. Για ποδόσφαιρο, για μπάσκετ και ό,τι θέλετε να ξέρετε για τον κόσμο του αθλητισμού και του SPORT24.
  • Θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες από τους χορηγούς της εκδρομής, οι οποίοι θα προσφέρουν σε όλους εσάς τα μέγιστα για να έχετε ένα τέλειο τριήμερο.
  • Θα κάνουμε ό,τι κάνει μια καλή παρέα σε ένα τριήμερο. Θα κάνουμε βόλτες, θα φάμε μέχρι σκασμού και θα κλείσουμε την εκδρομή με ένα μεγαλειώδες BBQ την Κυριακή το μεσημέρι.

Αν θες εσύ να είσαι ένας από τους τυχερούς που μαζί με έναν φίλο σου θα ζήσεις το απόλυτο τριήμερο παρέα με το SPORT24, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα. Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ