LIFESTYLE

Το SPORT24 και η Megas Yeeros σε καλούν σε ένα μοναδικό event για τον τελικό του Euro 2020 στη Βάρκιζα

Το SPORT24 και η Megas Yeeros σε καλούν σε ένα μοναδικό event για τον τελικό του Euro 2020 στη Βάρκιζα

Το Varkiza Resort ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί 100 αναγνώστες του SPORT24 που θα απολαύσουν τον τελικό του Euro μαζί με την Megas Yeeros. Δες πώς θα δηλώσεις συμμετοχή.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο event του SPORT24 στο Varkiza Resort ξεκίνησε! Το κορυφαίο αθλητικό site στην Ελλάδα, παρέα με την Megas Yeeros, γιορτάζουν τον τελικό του Euro 2020 και καλούν τους αναγνώστες να δώσουν το ‘παρών’ στη Βάρκιζα για μια διασκεδαστική βραδιά με πολλή κουβέντα, μπάλα και το πιο απολαυστικό φαγητό προσφορά της Megas Yeeros.

Έχει μπαλίτσα; Έχει Mega Yeero!

50 αναγνώστες μαζί με τους φίλους τους (σύνολο 100 άτομα) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία και να παρακολουθήσουν σε γιγαντοθόνη δίπλα στη θάλασσα, παρέα με τη δημοσιογραφική ομάδα του SPORT24 τον μεγάλο τελικό του Euro 2020. Και επειδή η μπάλα εκτός από καλή παρέα θέλει και καλό φαγητό, η Megas Yeeros έχει φροντίσει γι’ αυτό.

Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Varkiza Resort θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβληθεί σε self test και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test μπαίνοντας στην παραλία.

To experience της Megas Yeeros

Εκτός από ένα υπέροχο σκηνικό με γιγαντοοθόνη δίπλα στη θάλασσα, εκτός από την παρουσία της δημοσιογραφικής ομάδας του SPORT24, οι καλεσμένοι αναγνώστες μας στο Varkiza Resort θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το πιο νόστιμο φαγητό από την Megas Yeeros. Το brand θα έχει το δικό του van, εκεί όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να προμηθεύονται το φαγητό τους.

Αν θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση και θα δουν σε γιγαντοοθόνη δίπλα στη θάλασσα παρέα με τη συντακτική ομάδα του SPORT24 τον μεγάλο τελικό του Euro 2020, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ