LIFESTYLE

Πορτογαλία ή Ουρουγουάη; Ιδού η απορία...

Πορτογαλία ή Ουρουγουάη; Ιδού η απορία...

Παρόλο που δεν ξέρουμε προς τα πού θα γείρει η ζυγαριά σε αυτή την αναμέτρηση, όλα είναι έτοιμα για να απολαύσουμε το επόμενο ματς και ο δρόμος οδηγεί στο efood.

Το Μουντιάλ είναι ο μήνας του "μέλητος" για όλους εμάς που λατρεύουμε το ποδόσφαιρο. Τι πιο ωραίο να μπορείς να αράξεις και να παρακολουθήσεις έναν σπουδαίο αγώνα για το Μουντιάλ;

Ειδικά όταν σε αυτό το ματς συγκρούονται δυο διαφορετικοί κόσμοι. Από τη μία η Πορτογαλία, με έναν από τους μεγαλύτερους σταρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στον φετινό θεσμό:

ΒΙΝΤΕΟ

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μαζί με τους ταλαντούχους συμπαίκτες του, θέλουν να κάνουν ξανά ...θόρυβο στην διοργάνωση, παρότι η πρεμιέρα δεν ήταν τόσο εύκολη για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, καθώς κέρδισε δύσκολα την Γκάνα.

Απέναντί τους η Ουρουγουάη που ξεκίνησε με ισοπαλία και "καίγεται" για βαθμούς, αν θέλει να συναγωνιστεί την Πορτογαλία και να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Το σκληρό παιχνίδι των Νοτιοαμερικάνων θα αποδώσει άραγε;

Νόστιμο το ποδοσφαιρικό μενού, αλλά ακόμη πιο νόστιμα τα boxes των Simply Burgers, χάρη στα οποία θα απολαύσω ακόμα περισσότερο την αναμέτρηση.

Αυτή είναι η προετοιμασία, γιατί για να κυλήσει καλά ένα παιχνίδι και να περάσεις καλά χρειάζεται να υπάρχει η σωστή παρέα. Και δεν αναφέρομαι στα φιλαράκια σου αυτή τη στιγμή, αλλά στο καλό φαγητό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να φτιάξεις τις τέλειες συνθήκες σπίτι σου είναι να μπεις στο efood. Από εκεί και πέρα, όλα μετά είναι τόσο εύκολα σα να εκτελείς πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα...

Πορτογαλία ή Ουρουγουάη; Ιδού η απορία...

Και επειδή δεν πρέπει κανείς να μείνει παραπονεμένος, το "μυστικό" είναι να βρεις το νέο φίλτρο του efood, “Foodball party deals”, που υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για τη διάρκεια του Μουντιάλ, να το επιλέξεις και να βρεις στα Simply Burgers 2 Combo burger meals με 20% έκπτωση.

Το καλύτερο; Θα βρεις τα καλύτερα deals και προσφορές για να παραγγέλνεις με την παρέα κάθε μέρα που έχει παιχνίδια, μέχρι και τη μεγάλη βραδιά του τελικού στις 18 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ