BRAND EXPERIENCE

Όσα μαθαίνεις όταν μένεις πιστός στο γυμναστήριο

Όσα μαθαίνεις όταν μένεις πιστός στο γυμναστήριο
UNSPLASH

Ο διακόπτης γύρισε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο και να μείνω πιστή και συνεπής στον στόχο που είχα θέσει. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και το νέο MYCOGEL ήταν ο κρυφός μου σύμμαχος σ' όλο αυτό το ταξίδι που συνεχίζεται.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στερούνται υπομονής. Ανήκω -ή μάλλον άνηκα- κι εγώ σ' αυτή την κατηγορία των ανυπόμονων, εκείνων που ξεκινούν γυμναστήριο χθες και θέλουν αύριο να δουν αποτέλεσμα.

Κάθε φορά που πλησίαζε το καλοκαίρι με έπιανε αυτό το άγχος, που συνήθως πιάνει πολλούς από εμάς. Έτσι, πάντα αποφάσιζα να ξεκινήσω γυμναστήριο λίγους μήνες πριν, ελπίζοντας ο γυμναστής να κάνει θαύματα και να αποκτήσω το σώμα που εγώ ήθελα.

Μα είναι δυνατόν; Κάποια στιγμή "ξύπνησα" και κατάλαβα πως η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, είναι συνήθεια, θέλει αγάπη, υπομονή και συνέπεια. Όχι για να φτιάξεις το σώμα που είδες στο Instagram και το Tik Tok, αλλά για όλα τα υπόλοιπα που σου προσφέρει.

Που όσο θα της αφιερώνεις χρόνο από την καθημερινότητά σου και θα παραμένεις πιστός, τόσο κι αυτή θα σου δίνει και θα σε "γεμίζει" με τα αμέτρητα οφέλη της.

Όσα μαθαίνεις όταν μένεις πιστός στο γυμναστήριο
UNSPLASH

Αυτό που σίγουρα εγώ έμαθα γυρίζοντας τον διακόπτη είναι πως το να εντάξεις στη ζωή σου και στο πρόγραμμά σου το γυμναστήριο είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Το πρώτο πράγμα που συνειδητοποίησα πριν ξεκινήσω να απαριθμώ όλα τα "συν" της γυμναστικής -δεν έχει πλην- είναι ότι χρειάζεσαι έναν κρυφό σύμμαχο σ' όλο αυτό το ταξίδι. Ο δικός μου σύμμαχος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι το νέο Mycogel.

Όσα μαθαίνεις όταν μένεις πιστός στο γυμναστήριο

Επειδή ακριβώς τα βακτήρια κι οι μύκητες καραδοκούν στους χώρους άθλησης και ειδικά στα μηχανήματα, τα ελεύθερα βάρη και τα στρώματα γυμναστικής, είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι και να λάβουμε τα σωστά μέτρα για την πρόληψή τους.

Όσα μαθαίνεις όταν μένεις πιστός στο γυμναστήριο
UNSPLASH


Η Bailleul Dermatologie λοιπόν, έφερε στην Ελλάδα το νέο Mycogel. Η ανανεωμένη του σύνθεση περιέχει Ciclopirox olamine, gold standard στη θεραπεία των μυκητιάσεων. Αυτό σημαίνει ότι χάρη στη Ciclopirox olamine και στα ενυδατικά συστατικά Γλυκερίνη και Υαλουρονικό οξύ, το Mycogel καταπραΰνει από κνησμό και δυσφορία, μειώνει ερεθισμούς και ερυθρότητα, ανακουφίζει, καθαρίζει απαλά και προστατεύει αποτελεσματικά το ευαίσθητο δέρμα.

Όσα μαθαίνεις όταν μένεις πιστός στο γυμναστήριο
UNSPLASH


Αξίζει να σημειώσουμε πως το Mycogel cleansing gel εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα, το πρόσωπο, το τριχωτό της κεφαλής καθώς και στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική θεραπεία μυκητίασης καθώς και ως καθημερινή φροντίδα για προστασία και πρόληψη υποτροπών -καλή ώρα όπως το χρησιμοποιώ κι εγώ.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στα φαρμακεία και online από την Bailleul Dermatologie.

Έχοντας λοιπόν, ασπίδα προστασίας το νέο Mycogel και πειθαρχία στη γυμναστική είδα τη διάθεσή μου να ανεβαίνει στα ύψη. Η αλήθεια είναι πως η τακτική προπόνηση και η άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσεις τη ψυχολογία σου και να μειώσεις τα συναισθήματα άγχους και του στρες που μας πνίγουν καθημερινά.

Όσα μαθαίνεις όταν μένεις πιστός στο γυμναστήριο
UNSPLASH

Παράλληλα, είδα την αντοχή μου να βελτιώνεται, το σώμα μου να αλλάζει και να δυναμώνει, ενώ εκείνο που δεν περίμενα να δω να επηρεαστεί ο ύπνος μου. Και φυσικά εννοώ προς το καλύτερο, αφού ένιωθα το σώμα και το μυαλό μου να είναι πιο ήρεμα.

Η άσκηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επίσης, να αυξήσει κανείς την ενέργειά του και να μειώσει το αίσθημα κόπωσης. Όταν γυμνάζεσαι οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται στην καρδιά και τους πνεύμονες, γεγονός που βοηθάει το καρδιαγγειακό σύστημα, που με τη σειρά του χαρίζει περισσότερη αντοχή και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ζωντανός όλη την ημέρα.

TAGS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ