ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο με τη Melissa μάς δείχνουν πως η ζωή γεμίζει όταν μοιράζεσαι

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο με τη Melissa μάς δείχνουν πως η ζωή γεμίζει όταν μοιράζεσαι

Η νέα καμπάνια της Melissa μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο είναι εδώ για να υπενθυμίσουν σε όλους μας την αξία του να μοιράζεσαι, αλλά και το πόσο γεμάτη γίνεται η ζωή μας όταν το κάνουμε.

Οικογενειακό τραπέζι. Μία εικόνα, εκατοντάδες μυρωδιές, χιλιάδες αναμνήσεις. Αγάπη, ζεστασιά, θαλπωρή είναι μερικά από τα συναισθήματα που νιώθουμε είτε όταν έρχονται στον νου μας αναμνήσεις από το παρελθόν, είτε όταν στο τώρα μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους νέα, εντυπώσεις, εμπειρίες, απλές στιγμές από την καθημερινότητά μας.

Ο λόγος ακριβώς που έχει τόση μεγάλη αξία για όλους μας δεν είναι μόνο διότι απλά μοιραζόμαστε, αλλά και γιατί το κάνουμε με αυτούς που αγαπάμε. Άλλωστε, η ζωή γεμίζει, όταν μοιράζεσαι εμπειρίες, στιγμές, σκέψεις, ιστορίες με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Η ζωή γεμίζει, όταν μοιράζεσαι αγάπη, πάθος, καλοσύνη ή μία μακαρονάδα που ετοίμασες με φροντίδα για να την απολαύσουν οι αγαπημένοι σου.

Η ζωή λοιπόν, γεμίζει μόνο όταν μοιράζεσαι, όπως ακριβώς μάς υπενθυμίζει η Melissa, η οποία έρχεται με τη νέα της καμπάνια να μας τονίσει ότι μία τόσο απλή πράξη, μπορεί να φέρει την πληρότητα που όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά αποζητά.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Melissa, με τη μαμά Βερόνικα και τους γιους της, Θανάση, Κώστα και Άλεξ να απολαμβάνουν τα μακαρόνια σ' ένα τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο με τη Melissa μάς δείχνουν πως η ζωή γεμίζει όταν μοιράζεσαι

Είναι αυτές οι οικογενειακές στιγμές που μας συντροφεύουν, που πάντα θα αποζητάμε σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είμαστε. Είναι η ανάγκη της φροντίδας και της αλληλεγγύης, η σπουδαιότητα του να αγαπάς και να μοιράζεσαι.

Ό, τι κάνουμε έχει αξία, ακριβώς επειδή συμβαίνει στο σήμερα. Σ' αυτό το σήμερα που είναι συναισθήματα, είναι επιθυμίες, είναι γεύσεις, είναι μυρωδιές, είναι στιγμές, είναι αγκαλιές, είναι να μοιράζεσαι.

Γιατί όταν μοιράζεσαι, τότε είναι που μπορείς να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο, τη ζωή λίγο πιο γεμάτη.

TAGS ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ